Miia Kahila

Ilveksen viikon ainoassa kotiottelussa kohdattiin KooKoo Kouvolasta. Lauantai-iltana Nokia Arenan yleisö sai todistaa kiekko-ottelua, jossa nähtiin vauhtia sekä hienoja maaleja. Ottelun vei nimiinsä Ilves lukemin 4-2 (0-1, 3-0, 1-1).

Ensimmäisessä erässä molemmilla joukkueilla oli omat momentuminsa, mutta ainoastaan KooKoo onnistui maalinteossa. Ben Tardif pistää maalille ja Emil Molinin ohjaa verkkoon. Erän lopussa Ilves hakee hyvällä energialla tasoitusta, mutta erätauolle mennään KooKoon hienoisessa johdossa.

Ilves nostaa tasoaan toiseen erään ja pääsee Joona Ikosen ylivoimamaalilla mukaan peliin. Kohta verkko heilahtaa jo toistamiseen – asialla Jérémy Grégoire. Erään nähdään vielä lisää Ilves-herkkua, kun Jani Nyman ohjaa ylivoimalla Matias Mäntykiven vedosta tilanteen lukemiin 3-1.

KooKoo ei kuitenkaan ollut vielä valmis antautumaan ja ajassa 53:00 nähtiin seuraava maali. Tällä kertaa oli KooKoon Arttu Ilomäen vuoro saada tililleen ylivoimaosuma ja KooKoo oli maalin päässä. Kouvolalaisten painostuksesta huolimatta ottelu sai ratkaisunsa, kun Ilveksen Matias Mäntykivi taituroi kiekon tyhjään KooKoo-maaliin.

ILLAN ILVES: Jérémy Grégoire toisen erän suorituksellaan. Ensin hommaa vastustajalle jäähyn, jonka aikana Ilves tasoittaa ottelun. Hienon erän kruunaa maali, jolla Ilves siirtyy johtoasemaan.

ILLAN UPEIN: Yleisö oli mahtavasti mukana ottelun 80’s Rock Night -teemassa <3

Yleisömäärä Nokia Arenalla oli 6663.

Seuraava ottelu: Tiistaina 10. lokakuuta jatkuu Ilveksen CHL-taival, kun Nokia Arenalle saadaan vieraita Ruotsista. Ilves – Färjestad alkaa tiistai-iltana klo 18:30.

Osta ottelulippu: ilves.lippu.fi