3. Ilves otti SaiPalta täydet pisteet Gunnarssonin johdolla

Ilves otti SaiPalta täydet pisteet Gunnarssonin johdolla

Miia Kahila

Torstai-iltana Tampereen Ilves vieraili toistamiseen Saimaan Pallon vieraana Lappeenrannassa. Edellinen vierailu päättyi SaiPan voittoon voittolaukauksilla, mutta tällä kertaa Ilves oli tehokkaampi maalivahti Jonas Gunnarssonin pelatessa kauden ensimmäisen nollapelinsä. Ottelu päättyi lukemiin 0-3 (0-1, 0-2, 0-0).

Ottelun avausmaalia ei tarvinnut kauaa odotella. Ajassa 4:01 Joona Ikonen syöttää ja Matias Mäntykivi yllättää maalin takaa SaiPa-vahti Kari Piiroisen. Erää ei kuitenkaan taputeltu suoraan Ilvekselle, sillä SaiPa laittoi toisinaan Ilveksen ahtaalle. Ilves-vahti Jonas Gunnarssonille kirjattiin ensimmäisessä erässä 12 torjuntaa.

Toinen erä jatkui siitä, mihin ensimmäinen erä jäi. Erinomaista ottelu pelannut Gunnarsson venyi jälleen työpisteessään ja piti huolen, että tamperelaiset säilyttivät edelleen johtoasemansa. Pitkän SaiPa-painostuksen päätteeksi se oli kuitenkin Ilves, joka iski. Ensin ajassa 38:48 maalintekijänä Oula Palve ja 39 sekuntia myöhemmin Šimon Stránský. Erätauolle lukemista 0-3.

Ottelun päätöserässä nähtiin kaksi Ilves-rangaistusta sekä yksi rangaistus kotijoukkueelle, mutta lisäosumia ei enää nähty, joten tuliaisiksi Tampereelle täydet kolme pistettä lukemin 0-3.

ILLAN RATKAISU: Maalivahti Jonas Gunnarsson pelasi hienon ottelun torjumalla kauden ensimmäisen nollapelinsä. Torjunnat 26/26. Bra jobbat!

Seuraava ottelu: Tampereen Ilveksen vuoden viimeinen ottelu pelataan lauantaina 30. joulukuuta, kun Nokia Arenalle vastustajaksi saapuu KooKoo Kouvolasta. Ottelu alkaa klo 17:00.

Osta ottelulippu: ilves.lippu.fi