Uutinen

Ilves, Tappara ja Nysse testaavat uudenlaista tapahtumalippua – Nyssen kyytiin jääkiekko-ottelulipulla

Nysse

Ilveksen ja Tapparan loppuvuoden liigaotteluiden kaikki liput ja kausikortit sisältävät ottelupäivänä matkaoikeuden Nysse-liikenteen busseissa ja ratikoissa. Ensimmäisen kerran yhdistetty ottelu- ja Nysse-lippu on käytössä Hakametsässä Tappara–TPS-pelissä 19.11. ja Ilves–JYP-pelissä 20.11.

Kyseessä on tapahtumalippukokeilu, jonka jatkumisesta tiedotetaan loppuvuoden aikana. Lippukokeilu jatkuu joulukuun loppuun, myös pelien siirtyessä uudelle Tampereen Kannen areenalle.

Ottelulipun matkustusoikeus on voimassa Nysse-liikenteen busseissa ja ratikoissa kotiottelupäivänä: kolme tuntia ennen pelin alkua ja kaksi tuntia pelin jälkeen. Nysse liikennöi Tampereella, Kangasalla, Lempäälässä, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Ylöjärvellä ja Vesilahdessa, ja liput ovat voimassa koko alueella. Otteluliput ovat voimassa myös Valkeakosken Nysse-liikenteessä, jossa on käytössä Nyssen lippujärjestelmä.

Matkustusoikeus koskee Nysse-liikenteen busseja ja ratikoita koko kokeilun ajan eli vuoden 2021 loppuun. Nysse-alueen junaliikenteessä ottelulipuilla voi matkustaa Tampereen Kannen areenalla pelattavina pelipäivinä: 3.12., 4.12., 8.12., 13.12., 20.12. ja 26.12. Näiden päivien otteluliput ovat voimassa VR:n lähi- ja kaukojunissa koko Nysse-alueella, johon kuuluvat Nokian, Tesoman, Tampereen, Oriveden ja Lempäälän rautatieasemat.

Lippua voi hyödyntää myös osalle matkaa: oman auton voi jättää ilmaiselle liityntäpysäköintialueelle, ja jatkaa matkaa peliin Nyssen kyydissä ilman lisämaksua. Tampereella liityntäparkkeja sijaitsee Niihamassa, Ikealla, Kaukajärvellä, Koivistonkylässä, Tesomalla ja Turtolassa.

Ottelu- ja Nysse-lipun yhdistämisellä pyritään lisäämään joukkoliikenteen käyttöä myös vapaa-ajan matkoilla ja vähentämään keskusta-alueen ruuhkia.

– Tampereen Viiden tähden keskusta -hanke kasvattaa entisestään alueen vetovoimaa tuoden tarpeita uusiin liikenneratkaisuihin. Olemme oikein mielellämme tuomassa etulinjassa yhteistä liikenneratkaisua markkinoille tukemaan sujuvaa vierailua uuden areenan ottelutapahtumiimme, toteaa Ilveksen tapahtuma- ja markkinointipäällikkö Henna Rajamäki.

– Olemme sitoutuneet Liigan ympäristöohjelmaan, joka edistää kestävän kehityksen toteutumista talvilajiemme pelastamiseksi ja ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi. Julkisen liikenteen integrointi osaksi ottelutapahtumaa on meille todella tärkeä askel hiilijalanjäljen pienemmäksi saattamisessa, kertoo Tapparan kehityspäällikkö Aki Hautamäki.

Myös Nyssen kannalta pelien siirtyminen Hakametsästä Tampereen Kannen areenalle on sopiva ajankohta kokeilla ottelulipun ja joukkoliikennelipun yhdistämistä.

– Nyt on hyvä hetki miettiä omaa kulkemista peleihin ja uskon, että Nyssen kyydin helppous ja huolettomuus korostuvat uudelle areenalle siirryttäessä, toteaa Nyssen joukkoliikennejohtaja Mika Periviita.

Yhteystiedot:

Ilves: Tapahtuma- ja markkinointipäällikkö Henna Rajamäki, p. 044 262 9990, henna.rajamaki@ilves.com
Tappara: kehityspäällikkö Aki Hautamäki, p. 044 785 0204, aki.hautamaki@tappara.fi
Nysse: asiakkuuspäällikkö Riikka Salkonen, p. 040 8062123, riikka.salkonen@tampere.fi

Liput ja aikataulut:

Nyssen asiakaspalvelu
03 5656 4700
ma-pe 09.00 – 16.00
joukkoliikenne@tampere.fi

TWITTER

Lisää aiheita

20.5.2022 / Uutinen

Ipa-Cup 2022: pelikaveruutta ja hyväntekeväisyyttä

Perinteisessä Ipa-Cupissa oteltiin jälleen hyvässä hengessä hyväntekeväisyydelle. Ikäluokkien keräämä tuki, Ilves Hockeyn Timo Peltomaan vetämä huutokauppa ja Ilves ry:n taustatuki muodostivat muhkean potin Raipe-rahastoon. Nykyiset...

LUE LISÄÄ


19.5.2022 / Uutinen

Playoffs-kevään pelipaidat nyt huudettavana!

Kauden 2021-2022 playoffs-otteluiden Game Worn- ja Game Issued-pelipaitojen huutokauppa on alkanut. Huuto.netissä kolmen setin huutoajat ovat to 19.5. klo 20 – la 21.5. klo 20,...

LUE LISÄÄ


18.5.2022 / Uutinen

Vadim Žerenkolle NHL-sopimus St. Louis Bluesiin

Ilveksen maalivahti Vadim Žerenko, 21, on tehnyt kolmivuotisen ja kaksisuuntaisen tulokassopimuksen NHL-seura St. Louis Bluesin kanssa. Viime keväänä 1+1-vuotisella sopimuksella Ilvekseen siirtynyt Vadim Žerenko pelasi...

LUE LISÄÄ