1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Juuso Pulli koeajalle Ilvekseen

Juuso Pulli koeajalle Ilvekseen

Ilves Hockey Oy

Puolustaja Juuso Pulli, 30, liittyy Ilveksen joukkueeseen koeajalle paikkaamaan puolustuksen poissaoloja. Pullin sopimus on toistaiseksi voimassa oleva.

Juuso Pulli on edustanut Liigassa aiemmin JYPiä, Tapparaa ja Ilvestä, joiden riveissä hänen tililleen kertyi kausina 2013–2018 yhteensä 161 runkosarjaottelua tehoilla 11+21=32 ja 27 playoffs-ottelua saldolla 1+2=3. JYPin paidassa puolustaja voitti European Trophyn ja kaksi SM-pronssia. Ilveksessä joukkueen varakapteenina toiminut Pulli nähtiin hänen edellisellä Liiga-kaudellaan 2017–2018, jonka jälkeen puolustaja siirtyi kolmeksi kaudeksi ulkomaille.

Tällä kaudella Pulli edusti marraskuun maaottelutaukoon asti kestäneellä sopimuksella Mestis-seura Iisalmen Peli-Karhuja.

– Tuomas Salmelan pelikiellosta ja puolustuksemme loukkaantumisista johtuen tarvitsimme lisämiehitystä tuleviin peleihimme. Juuso Pulli on tuttu mies organisaatiollemme sekä valmennuksellemme, ja tiedämme, miten hän ajattelee joukkueesta ja logolle pelaamisesta. Toivotamme Juuson lämpimästi tervetulleeksi takaisin Ilvekseen, kommentoi urheilujohtaja Timo Koskela.

Ilves, Tappara ja Nysse testaavat uudenlaista tapahtumalippua – Nyssen kyytiin jääkiekko-ottelulipulla
Juuso Pulli joins Ilves on a tryout
UUTISET