Uutinen

Ilves treenaa jatkossa Kauppi Sport Centerissä

Ilves-Hockey Oy

Ilveksen jääkiekko-organisaatio tekee laajaa yhteistyötä uuden Kauppi Sport Center -liikuntakeskuksen kanssa tulevaisuudessa. Seura on solminut yhteistyösopimuksen, joka mahdollistaa Ilves Hockey Oy:n ja Ilves ry:n toiminnassa oleville jääkiekkoilijoille monipuoliset harjoittelutilat läpi vuoden. Ilves-Hockey Oy:n yhteistyösopimus on kolmevuotinen. Ilves ry:n yhteistyösopimus kattaa myös uudet tilat salibandyn ja futsalin harrastajille.

Kaupin urheilupuiston laidalle valmistuu vuoden 2018 alussa uusi Kauppi Sport Center -monitoimihalli, josta rakentuu kattava liikunnan, valmennuksen ja hyvinvoinnin keskus. Hankkeen kokonaisbudjetti on noin 15 miljoonaa euroa.

– Uudet harjoittelutilat soveltuvat erinomaisesti liigajoukkueessamme pelaaville ammattikiekkoilijoille ympäri vuoden kestävään oheisharjoitteluun. Myös kaivatut ryhmäliikuntatilat löytyvät jatkossa saman katon alta. Teemme kaikki yhdessä asioita Ilveksen tulevaisuuden menestyksen puolesta, iloitsee Ilves-Hockey Oy:n toimitusjohtaja Risto Jalo.

–  Sopimus on koko seuralle todella merkittävä, sillä se kattaa koko jääkiekon junioritoiminnan. Voimme jatkossa keskittää kaikkien junnujen harjoitukset yhteen ja samaan paikkaan. Tästä on iso etu myös eri lajien väliseen syvempäänkin yhteistyöhön, jatkaa Ilves ry:n jääurheilujaoston puheenjohtaja Sami Karjalainen.

– Haluamme tukea muun muassa joukkueurheilua ja sen kehittämistä Tampereella. Laaja yhteistyösopimuksemme Ilveksen kanssa on loistava startti tällaiselle, kertoo Kauppi Sports Centerin toimitusjohtaja Sami Joru.

Kauppi Sports Center -liikuntakeskukseen valmistuu kolme monitoimikenttää, joista yhteen tulee 1000 hengen pääkatsomo. Keskuksesta löytyy muun muassa kuntosali kahdessa kerroksessa, juoksusuora, taitoharjoittelu- ja kamppailutila.  Kolmikerroksinen, 16 000 neliön monitoimihalli rakennetaan nykyisten tenniskenttien päälle Kauppiin.


Ilves jatkaa otteluitaan kotihallissa keskiviikkona, kun vastaan saapuu Porin Ässät. Tervetuloa!

TWITTER

Lisää aiheita

1.7.2022 / Uutinen

Ilves ja Tappara järjestävät Tampere Cupin yhteistyössä elokuussa

Tampere Cup pelataan ensimmäistä kertaa historiassa Nokia Arenalla 12.–13.8.2022. Kauden 2022–2023 ensimmäiset jääkiekko-ottelut Nokia Arenalla pelataan 12.–13.8. kun Ilves ja Tappara järjestävät perinteisen Tampere Cupin...

LUE LISÄÄ


23.6.2022 / Uutinen

Ilvekselle kuusi pelaajasopimusta – Jyrki Jokipakka palaa kasvattajaseuraansa

Ilves vahvistaa puolustustaan Jyrki Jokipakalla ja Kevin Czuczmanilla sekä hyökkäystään Eetu Tuulolalla. Jatkosopimuksen on allekirjoittanut puolustaja Dominik Mašín, ja hyökkääjä Joonas Odenin voimassa ollutta sopimusta...

LUE LISÄÄ


23.6.2022 / Uutinen

Ilves-Hockey Oy:n tilikausi oli taloudellinen menestys

Ilveksen Liiga-joukkueen ja U20-joukkueen taustayhtiö Ilves-Hockey Oy:n liikevaihto tilikaudella 1.5.2021 – 30.4.2022 oli 11,1 miljoonaa euroa. Edellisellä tilikaudella liiketoimintaan vaikutti merkittävästi koronapandemia, liikevaihdon jäädessä 5,2...

LUE LISÄÄ