1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Ilves treenaa jatkossa Kauppi Sport Centerissä

Ilves treenaa jatkossa Kauppi Sport Centerissä

Ilves-Hockey Oy

Ilveksen jääkiekko-organisaatio tekee laajaa yhteistyötä uuden Kauppi Sport Center -liikuntakeskuksen kanssa tulevaisuudessa. Seura on solminut yhteistyösopimuksen, joka mahdollistaa Ilves Hockey Oy:n ja Ilves ry:n toiminnassa oleville jääkiekkoilijoille monipuoliset harjoittelutilat läpi vuoden. Ilves-Hockey Oy:n yhteistyösopimus on kolmevuotinen. Ilves ry:n yhteistyösopimus kattaa myös uudet tilat salibandyn ja futsalin harrastajille.

Kaupin urheilupuiston laidalle valmistuu vuoden 2018 alussa uusi Kauppi Sport Center -monitoimihalli, josta rakentuu kattava liikunnan, valmennuksen ja hyvinvoinnin keskus. Hankkeen kokonaisbudjetti on noin 15 miljoonaa euroa.

– Uudet harjoittelutilat soveltuvat erinomaisesti liigajoukkueessamme pelaaville ammattikiekkoilijoille ympäri vuoden kestävään oheisharjoitteluun. Myös kaivatut ryhmäliikuntatilat löytyvät jatkossa saman katon alta. Teemme kaikki yhdessä asioita Ilveksen tulevaisuuden menestyksen puolesta, iloitsee Ilves-Hockey Oy:n toimitusjohtaja Risto Jalo.

–  Sopimus on koko seuralle todella merkittävä, sillä se kattaa koko jääkiekon junioritoiminnan. Voimme jatkossa keskittää kaikkien junnujen harjoitukset yhteen ja samaan paikkaan. Tästä on iso etu myös eri lajien väliseen syvempäänkin yhteistyöhön, jatkaa Ilves ry:n jääurheilujaoston puheenjohtaja Sami Karjalainen.

– Haluamme tukea muun muassa joukkueurheilua ja sen kehittämistä Tampereella. Laaja yhteistyösopimuksemme Ilveksen kanssa on loistava startti tällaiselle, kertoo Kauppi Sports Centerin toimitusjohtaja Sami Joru.

Kauppi Sports Center -liikuntakeskukseen valmistuu kolme monitoimikenttää, joista yhteen tulee 1000 hengen pääkatsomo. Keskuksesta löytyy muun muassa kuntosali kahdessa kerroksessa, juoksusuora, taitoharjoittelu- ja kamppailutila.  Kolmikerroksinen, 16 000 neliön monitoimihalli rakennetaan nykyisten tenniskenttien päälle Kauppiin.

Koivula ja Koppanen nuorten maajoukkueeseen
Marraskuu käyntiin Ässien vierailulla
UUTISET