1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Koivula ja Koppanen nuorten maajoukkueeseen

Koivula ja Koppanen nuorten maajoukkueeseen

Ilves.com

Ilves-hyökkääjät Otto Koivula ja Joona Koppanen on valittu Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueeseen. Ensi viikolla Venäjän Balashikhassa pelattava neljän maan turnaus on osa nuorten leijonien valmistautumista vuodenvaihteessa Yhdysvalloissa pelattaviin nuorten MM-kisoihin. Jo viime kaudella kisoissa pelannut Otto Koivula on ollut tällä kaudella Ilveksen kolmanneksi tehokkain pelaaja tehoin 2+9. Tulokaskauttaan pelaava Joona Koppanen on kasannut kahdessatoista pelaamassaan ottelussa neljä syöttöpistettä.

19-vuotiaiden maajoukkueeseen Tsekkiä vastaan pelattaviin otteluihin Ilveksestä on valittu tällä hetkellä Lekin riveissä pelaava Joona Ikonen, sekä A-nuorissa pelaava Oskari Laaksonen. Joona Ikonen on pelannut tällä kaudella viisi liigaottelua, joissa 19-vuotias hyökkääjä on ehtinyt avaamaan jo maalitilinsä. Lekissä Ikonen on kasannut kahdeksassa pelissä pisteet 5+2. Buffalo Sabresin viime kesänä kolmannella kierroksella varaama Oskari Laaksonen on kasannut tällä kaudella A-nuorissa tehot 1+7.

Ilveksen A-nuorissa pelaava Lassi Thomson on valittu puolestaan alle 18-vuotiaiden maajoukkueeseen ensi viikolla Hämeenlinnassa pelattavaan viiden maan turnaukseen. Paljon vastuuta A-nuorissa tällä kaudella saanut 17-vuotias Thomson on kerännyt alkukaudesta tehot 1+3.

 
SEURAA ILVEKSEN SPOTIFY-TILIÄ

Tiukka peli päättyi maalin tappioon
Ilves treenaa jatkossa Kauppi Sport Centerissä
UUTISET