1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Kauden 2020-2021 kausikortit myynnissä – varaa paikkasi CHL- ja Liiga-peleihin!

Kauden 2020-2021 kausikortit myynnissä – varaa paikkasi CHL- ja Liiga-peleihin!

Ilves-Hockey Oy

Ilveksen kauden 2020-2021 kausikortit ovat nyt tilattavissa Ilveksen verkkosivujen lomakkeella ja Lippupisteen verkkokaupasta. Tulevan kauden kausikortti sisältää Liigan runkosarjan lisäksi CHL:n pudotuspelien kaksi ensimmäistä kierrosta.*

Kausikortilla varmistat vakiopaikkasi Hakametsässä kaikkiin Ilveksen kotipeleihin, vältät lippujonot sekä säästät aikaa ja rahaa verrattuna ottelukohtaisten lippujen hankkimiseen. Kuluneella kaudella useissa otteluissamme suosituimmat katsomot myytiin täyteen, joten kausikortti on varmin ja helpoin tapa varmistaa haluamasi paikka jokaiseen peliin. Päättyneen kauden playoffs-kausikortin maksaneille kortin hinta hyvitetään tulevan kauden kausikorttilaskussa.

Tulevan kauden kausikortti sisältää Liigan runkosarjan kotiottelut, CHL:n pudotuspelien kaksi kotiottelua ja A-nuorten runkosarjan kotiottelut. Tämän lisäksi Ilveksen kausikortti sisältää mahdolliset Hakametsässä pelattavat harjoituskotiottelut, pois lukien 3v3 Super Series ja Wisehockey Tampere Cup.

Vaivattomin tapa uusia nykyinen kausikorttisi on Lippupisteen verkkokaupassa, jonne pääset tästä. Käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoitteesi, ja salasanan saat tilattua painikkeen ”Unohtuiko salasana” kautta. Tilauksesi löydät sivustolta kohdasta ”Omat tiedot / Kausikorttien uusiminen”.

Viime kauden kausikorttipaikat pidetään varattuina 31.5.2020 asti, jonka jälkeen ne vapautetaan yleiseen myyntiin.

Alkavalle kaudelle uusimme kaikki kausikortit, ja ne toimitetaan elokuun aikana. Kausikortit on mahdollista tilata myös erillisinä irtolippuina 15 euron paikkakohtaisesta palvelumaksusta.

Kauden 2020-2021 kausikorttilaiset pääsevät ensimmäisten joukossa valitsemaan paikkojaan myös tulevaan UROS LIVE -areenaan.

Valmistautuminen ensi kauteen on hyvässä vauhdissa, vaikka vallitseva tilanne luonnollisesti aiheuttaa omat haasteensa joukkueemme ja koko organisaatiomme toimintaan. Uusia pelaaja- ja valmentajasopimuksia sekä jatkosopimuksia on jo julkaistu, ja uskomme vahvasti taistelevamme jatkossakin Liigan kärkisijoista ja CHL-paikoista.

Kausikortin hankkiminen on paras tapa tukea Ilvestä – tervetuloa mukaan kaudelle 2020-2021!

Hinnasto ja katsomokartta


*Päivitys 28.4.2020 klo 17.30

CHL:n alkulohkon ottelut on peruttu koronaepidemian vuoksi ja tästä johtuen kausikorttiehdot ovat muuttuneet. Muutoksen jälkeen tulevan kauden kausikortti sisältää CHL:n alkulohkon sijaan CHL:n pudotuspelien kaksi ensimmäistä kierrosta. Mikäli Ilves ei pelaa CHL:n pudotuspelien toisella ottelukierroksella, jälkimmäinen ottelu hyvitetään seuraavassa kausikorttituotteessa (Playoffs 2021 tai runkosarja 2021-2022).

*Päivitys 8.9.2020 klo 18.00

Pudotuspelimuodossa pelattavan CHL-kauden alku siirtyy marraskuun puoliväliin, minkä seurauksena 1. ja 2. kierroksen molemmat ottelut on muutettu pelattavaksi otteluparin paremmin sijoitetun joukkueen kotiareenalla. 1. kierroksella Ilves kohtaa vieraissa EHC Red Bull Münchenin. Mikäli Ilves ei pelaa CHL:n pudotuspeleissä kahta kotiottelua Hakametsän jäähallissa, ottelut hyvitetään seuraavassa kausikorttituotteessa (Playoffs 2021 tai runkosarja 2021-2022).


$(’#modal’).appendTo(”body”);

Päättyneen kauden game worn -pelipaitojen viimeinen erä myynnissä
Ilves Hockey Podcast – Juha Hautamaa
UUTISET