1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Kausikortit kaudelle 2023-2024 ovat nyt myynnissä!

Kausikortit kaudelle 2023-2024 ovat nyt myynnissä!

Ilves-Hockey Oy

Varmista oma paikka Ilveksen otteluihin koko kaudeksi ja osta kauden 2023-2024 kausikortti nyt!

  • Runkosarjan 2023-2024 kausikorttiin sisältyy 30 Liiga- ottelua, 3 CHL -alkusarjan ottelua sekä 2 Hakametsässä pelattavaa harjoitusottelua.
  • Kausikorttilaisena pääset nauttimaan myös erityisistä tapahtumista ja eduista. Tulevalla kaudella luvassa on mm. kausikorttilaisten oma luistelu Nokia Arenan jäällä, ennakkopääsy Locker Room sale -tapahtumiin, jatkuva -15% alennus areenan Ilves-Kaupalla (pl. replica-, GI- sekä GW-paidat) sekä muita tapahtumia, joista tiedotamme kauden aikana. Tutustu yhteistyökumppaneidemme tarjoamiin etuihin täällä: ilves.com/kausikorttiedut
  • Kausikortilla oma vakipaikkasi on käytössäsi läpi koko kauden. Voit myös lainata kausikorttiasi määräaikaisesti toiselle käyttäjälle Tampereen Ilves mobiilisovelluksessa. Mobiilikausikortti on aina mukanasi Tampereen Ilves -mobiilisovelluksessa, jonka voit ladata Google Play -kaupasta tai App Storesta. Lisäksi kausikorttilaisena säästät aina rahaa verrattuna irtolippujen ostamiseen.
  • Tarjoamme kausikortilla matkustusoikeuden ottelupäivänä Tampereen seudun joukkoliikenteen eli Nyssen kaikissa busseissa ja ratikoissa sekä junissa. Matkustusoikeus alkaa kolme (3) tuntia ennen pelin alkua ja päättyy viisi (5) tuntia ottelun aloitusajankohdan jälkeen.
  • Kausikortit toimivat kestotilauksena. Näin olen sinun ei tarvitse huolehtia tilauksesi uusimisesta, vaan se jatkuu automaattisesti runkosarjasta seuraavalle kaudelle. Runkosarjakortin tilauksesi yhteydessä aktivoidaan myös Liigan- ja CHL:n -pudotuspeliottelut, jotka laskutetaan erikseen toteutuneiden kotiotteluiden määrän mukaisesti jälkilaskutuksella. Jos et halua aktivoida edellä mainittuja otteluita kausikorttiisi, ilmoita siitä kirjallisesti osoitteeseen ilves@lippu.fi.

Lunasta haluamasi kausikorttipaikka kaudelle 2023-2024 osoitteessa llves.lippu.fi tai Ilveksen toimistolta puh. 03 225 9400.

Kausikortin voi lunastaa myös Ilves-Kaupalta, jossa maksutavaksi käy korttimaksu, käteinen, Ilveksen lahjakortti, Tyky-setelit ja -online, ePassi, Smartumpay- ja Smartum-seteli, Edenred-seteli ja korttimaksu sekä MyEdenred-mobiilimaksu. Kulttuuri- ja virike-edut ovat henkilökohtaisia, joten voit maksaa niillä vain oman kausikorttisi. Kausikortin kestotilauksen sopimusehdot.

Kausikortit: llves.lippu.fi

Nyt on aika kuulua. Tule mukaan!


Tiedustelut

Ilves-Hockeyn lipunmyynnin yhteyshenkilö, myyntipäällikkö Sami Ahmavuo:
03 225 9400 / kausikortti@ilves.com

Lippupiste:
010 633 1073 / ilves@lippu.fi

Arkisin klo 10-16, puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 8,83 snt/min kiinteän puhelinverkon liittymästä soitettaessa ja 8,35 snt/puhelu + 22,32 snt/min matkaviestinverkon liittymästä soitettaessa.

Ilves-päivä Särkänniemessä keskiviikkona 16.8.2023
Ilvekselle neljätoista pelaajasopimusta
UUTISET