1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Kausikorttimyynti 2024-2025 käynnistyy tänään

Kausikorttimyynti 2024-2025 käynnistyy tänään

Kausikorttimyynti kauden 2024-2025 Liigan runkosarjan ja CHL:n alkusarjan kotiotteluihin käynnistyy tänään torstaina 16.5.2024 klo 12:00!

Ilveksen uusi päävalmentaja, Tommi ”Hölö” Niemelä, on aloittanut työnsä ja Ilveksen harjoituksista kuuluu raivokasta murinaa. Taistelutahdon kasvaessa kopilla on koko Ilves-perheen aika valmistautua seuraavaan kauteen entistä voimakkaampana.

Kausikortit tulevat myyntiin Ilveksen lippukaupassa: https://ilves.lippu.fi/season-card

OSTA KAUSIKORTTISI


Hyödynnä Early Bird -tarjous!

Tarjoamme sinulle nyt mahdollisuuden saapua kaikkiin Ilveksen kotiotteluihin -40% alennuksella! Early Bird -tarjous koskee kategoria 4:n istumapaikkoja ja on voimassa 31.7.2024 saakka. Lue lisää tarjouksesta kausikorttisivulta.

Kategoriassa on istumapaikkoja rajattu määrä, joten hyödynnäthän tarjouksen ajoissa. Jos syystä tai toisesta et itse pääsisi osallistumaan kaikkiin otteluihin, kausikortti on aina helposti lainattavissa ottelukohtaisesti eteenpäin toiselle käyttäjälle Tampereen Ilves mobiilisovelluksessa. Sovelluksen voi ladata Google Play -kaupasta tai App Storesta.

LUE LISÄÄ KAUSIKORTEISTA


Kausikortti on muutakin kuin ottelulippusi

Runkosarjan 2024-2025 kausikorttilaisena pääset nauttimaan useista kausikorttilaisten omista eduista ja tapahtumista. Kausikorttiin sisältyy mm.:

  • Oma vakiopaikka varattuna Nokia Arenalla Ilveksen kotiotteluissa koko kauden ajan
  • 30 Liigan runkosarjaottelua
  • 3 CHL-alkusarjan ottelua
  • Harjoituskauden kotiottelut
  • Liigan ja CHL:n playoffs-ottelut jälkilaskutuksella toteutuneiden otteluiden mukaan
  • Lippuetuja ja arvontoja

Itse ottelutapahtumien ja oman vakiopaikkasi lisäksi matkustat Nyssellä veloituksetta otteluihin jokaisessa kotipelissä. Saat kausikorttilaisten oman eksklusiivisen Ilves-tuotteen, jota ei voi muualta ostaa sekä ennakkopääsyn huippusuosittuun Locker Room Sale -tapahtumaan, joka järjestetään kesäkuussa. Kausikorttilaisilla on myös oma luisteluaika Nokia Arenan jäällä, jolloin pääset kokemaan osan siitä tunteesta, mikä pelaajillakin on heidän astuessaan areenan keskiöön.

Lisää mm. yhteistyökumppanien tarjoamia kausikorttietuja löydät täältä: https://www.ilves.com/kausikorttiedut/

KATSO KAUSIKORTTIEDUT


Liity tuhansien Ilvesläisten joukkoon!

Liittymällä Ilvesläisiin, saat sähköpostiisi kaikki Ilveksen ajankohtaiset uutiset sekä kauden aikana lähetettävät Be More Ilves -viikkokirjeet, jotka sisältävät tärkeää tietoa tulevan viikon otteluista ja muista tapahtumista.

LIITY ILVESLÄISEKSI

Ilves sopimukseen Joonas Nättisen kanssa
Ilves-päivä Särkänniemessä keskiviikkona 14.8.2024
UUTISET