1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Kiitos Ilves-perheelle kuluneesta kaudesta

Kiitos Ilves-perheelle kuluneesta kaudesta

Ilves-Hockey Oy

Ilveksen osalta kausi 2016–2017 oli tapahtumarikas ja sisälsi paljon niin talouteen, omistusjärjestelyihin kuin pelillisiin asioihinkin kuuluvia käänteitä. Kauteemme mahtuivat ainutlaatuiset ja odotetut liigapelit Tapparaa ja HIFK:ta vastaan Ulkojäät 2016 -tapahtumassa joulukuussa. Tapahtumaviikonloppu keräsi lähes 20 000 katsojaa Sorsapuistoon ja herätti runsaasti positiivista huomiota koko jääkiekkoa seuraavassa Suomen kansassa.

Karri Kivi ja koko uudistunut valmennusjohto aloittivat oman kautensa jokseenkin tarkalleen vuosi sitten. Etukäteisarvioissa Ilvekselle ei povattu kovinkaan ruusuista sarjasijoitusta, sillä joukkueemme runko koostui vahvasti nuorista pelaajista. Kokeneen kapteenimme Sami Sandellin loukkaantuminen alkukaudesta ja myöhemmin syksyllä nähty pitkähkö kärkipelaajiemme loukkaantumiskierre verottivat ajoittain joukkueen panosta. Vastuun lisääntyessä monet oman juniorimyllymme läpi käyneet pelaajat, muun muassa Otto Koivula ja Olli Vainio, kehittyivät harppauksin ja kantoivat tyylikkäästi pelillistä vastuuta.

Runkosarjassa joukkueemme varmisti hienon loppukirinsä ansiosta kymmenennen sijan. Pelillisesti erinomainen kevät sai jatkoa, kun pelaajat taistelivat pudotuspelien ensimmäiseltä kierrokselta jatkoon ottelusarjasta Ässiä vastaan. Kauan kaivattua paikallispeliherkkua sisältäneissä puolivälierissä osoitimme, että pystyimme haastamaan jopa hallitsevan Suomen mestarin. Tappara eteni vasta tiukan ja tasaisen sarjan jälkeen neljän parhaan joukkoon otteluvoitoin 4–3.

Kauden aikana pyrimme osaltamme huomioimaan kaikenikäiset katsojamme. Marraskuussa järjestimme ”Lasten ottelun”, jossa esiintyi koko perheen suosikki Tuttiritari. Samaisessa pelissä Ilves-maskotti sai ”Ipa”-nimensä. Jatkoimme lisäksi suosittuja kouluvierailuja, joissa pelaajamme kertoivat oppilaille muun muassa hyvästä joukkuehengestä ja pettymysten voittamisesta. Lämminhenkisten tilaisuuksien jälkeen oppilaat kutsuttiin vieraaksi seuraavaan kotiotteluumme.

Alkuvuoden omistusjärjestelyiden ratkeaminen suotuisasti ja hyvin edennyt osakeanti loivat meille kaikille uskoa tulevaisuuteen. On ollut hienoa huomata kannattajien kantavan jälleen ylpeinä seuran upeita värejä. Yhteenkuuluvuuden tunne on palannut Hakametsään ja koko Tampereelle. On hienoa olla Ilves-perheen jäsen.

Nyt katse on vahvasti tulevaisuudessa. Osakeanti jatkuu edelleen ja tärkein tehtävämme on yrityksen talouden vakauttaminen. Kannattajien, kausikorttilaisten sekä vanhojen ja uusien osakkeenomistajien kiinnostus Ilvestä kohtaan on nyt suurta. Tästä on hyvä jatkaa.

Kiitos hienosta kaudesta kuuluu jokaiselle työntekijälle, kannattajalle, yhteistyökumppanille ja koko Ilves-perheelle. Työ Ilveksen eteen jatkuu.

Kaudesta 2016-2017 kiittäen

Risto Jalo
toimitusjohtaja
Ilves-Hockey Oy

Ilveksellä sopimus 19 pelaajan kanssa
Raviliiga saattaa yhteen jääkiekon ja raviurheilun
UUTISET