1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Langhamer ja Airola pitkään sivussa – maalivahti Roope Taponen lainalle HIFK:sta

Langhamer ja Airola pitkään sivussa – maalivahti Roope Taponen lainalle HIFK:sta

Ilves Hockey Oy

Puolustaja Santeri Airolan vamma vaatii leikkauksen ja Airolan paraneminen pelikuntoon vie 6-8 kuukautta. Eilen Lahdessa loukkaantunut maalivahti Marek Langhamer on sivussa loukkaantumisensa vuoksi 8-12 viikkoa. Ilves lainaa maalivahti Roope Taposen HIFK:lta marraskuun maajoukkuetaukoon asti, jonka jälkeen tilannetta tarkastellaan uudelleen.

Roope Taponen on 20-vuotias Nummelan Palloseuran kasvatti, joka juniorivuosinaan pelasi Jokereissa ja HIFK:ssa. HIFK:n kanssa 1+1 vuotisen sopimuksen vuonna 2020 tehnyt lahjakas maalivahti pelasi viime kaudella Mestistä lainasopimuksella Kiekko-Espoossa, jossa hänen päästettyjen maalien keskiarvonsa 2,30 oli koko Mestiksen paras. Myös kuluvalla kaudella Taponen on ollut lainalla Kiekko-Espoossa, jossa hän on tällä kaudella pelannut seitsemän ottelua hyvällä torjuntaprosentilla 92.8%.

– Haluamme kiittää Roopea sekä HIFK:ta hyvästä yhteistyöstä ja olemme onnellisia, että saimme näin nopealla aikataululla asiat sovituksi, kommentoi Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela

Roope Taponen pelaa Ilveksessä numerolla 60.

Tšekkipuolustaja Dominik Mašín Ilvekseen loppukauden kattavalla sopimuksella
Olli Jokisen luotsaama Jukurit saapuu Hakametsään
UUTISET