1. Etusivu
  2. Otteluennakko
  3. Olli Jokisen luotsaama Jukurit saapuu Hakametsään

Olli Jokisen luotsaama Jukurit saapuu Hakametsään

Ilves,com
Ilves PE 15.10. klo 18:30 Jukurit

Hakametsän ottelut 6/13

Tänään perjantaina Ilves kohtaa Hakametsässä Mikkelin Jukurit, jota valmentaa upean uran NHL:ssa pelannut Olli Jokinen. Palaako Ilves voittojen tielle neljän perättäisen tappion jälkeen?

Hakametsän illan teemana on 70-luvun rock, joten hallin kaiuttimista raikuu varmastikin yhtyeitä kuten Led Zeppelin, The Eagles ja The Beatles ja artisteja kuten John Lennon, Bruce Springsteen ja Stevie Wonder. Tervetuloa siis Hakametsään kuuntelemaan klassikoita ja kannustamaan Ilves voittoon!

Uutinen : Langhamer ja Airola pitkään sivussa – maalivahti Roope Taponen lainalle HIFK:sta
Uutinen : Tšekkipuolustaja Dominik Mašín Ilvekseen loppukauden kattavalla sopimuksella

Mikkelin Jukureiden päävalmentaja Olli Jokinen on valmentajauransa alkutaipaleella ensimmäistä kertaa aikuisjoukkueen vastuuvalmentajana. Parhaiten mies tunnetaankin toistaiseksi hulppeasta pelaajaurastaan, jonka aikana ”OJ” pelasi 1231 ottelua NHL:ssa ja 109 ottelua Liigassa. HIFK:n paidassa voitetun Suomen mestaruuden lisäksi kuopiolaislähtöisellä Jokisella on palkintokaapissaan kolme olympiamitalia ja kuusi mitalia MM-kilpailuista.

Kuluvalla kaudella Mikkelin Jukurit on kerännyt yhdestätoista ottelustaan yksitoista pistettä ja se oikeuttaa tällä hetkellä sarjataulukossa viimeiselle viidennelletoista sijalle.


Arvioidut poissaolot (15.10) :

Santeri Airola : 6-8 kuukautta
Jakub Kos : 1-3 viikkoa
Marek Langhamer : 8-12 viikkoa
Santeri Virtanen : Päivä/viikko kerrallaan

Langhamer ja Airola pitkään sivussa – maalivahti Roope Taponen lainalle HIFK:sta
Ilves Hockeyn mobiilisovellus on nyt ladattavissa!
UUTISET