1. Etusivu
  2. Otteluennakko
  3. Lauantaina on revanssin paikka – Semifinaalien Game 4

Lauantaina on revanssin paikka – Semifinaalien Game 4

Vesa Suonsyrjä
ENNAKON TARJOAA

Ilveksen ja Pelicansin jännittävä semifinaalisarja on edennyt neljänteen kohtaamiseen. Pelicans on ottanut kaksi kiinnitystä perättäin. Tasoittaako Ilves otteluvoitot äänekkään kotiyleisöen tuella lauantaina?

Ilves hallitsee – Pelicans on tehokas

Semifinaalien kolme ensimmäistä kohtaamista ovat kaikki olleet maalin pelejä, jota osoittavat loppulukemat 2-3 je, 3-2, 2-3. Ilves on pitänyt kiekkoa jokaisessa kamppailussa enemmän ja saanut pitkiä pyörityksiä Pelicansin päätyyn, mutta Pelicans on puolustanut keskustaansa erinomaisesti ja Ilveksen huippupaikat ovat jääneet vähiin. Vastaavasti etenkin eilen Pelicansin paikkojen hyödyntäminen oli erinomaisella tasolla.

Ilveksen ilon aiheet jäivät tappion varjoon, mutta sarjan jatkoa ajatellen Jakub Malekin onnistunut maalivahtipelaaminen ja kaksi tehtyä ylivoimamaalia tuovat lisää muuten hyvin sujuvaan peruspelaamiseen. Pelicansista on pakko nostaa esiin Ben Blood, joka pelasi varmasti yhden elämänsä otteluista torstaina. Väkeväotteinen puolustaja teki kaksi maalia kahdella päättäväisellä laukauksella ja siirsi Pelicansin ottelusarjassa 1-2 johtoon.

Lauantaina halli on lähes loppuunmyyty, joten kevään tärkeät pelit pelataan upeassa kiekkohuumassa. On aika nauttia matkasta!


Areenan ovet aukeavat klo 15:30. Saavuthan ajoissa paikan päälle ruuhkan välttämiseksi. Ottelulipulla kuljet Nyssellä veloituksetta – lue lisää.

Areenan aulassa:

  • DJ soittaa musiikkia aulassa tapahtuman alusta lähtien.
  • Casino Taproomissa sekä Maltti-mökkibaarissa on happy hour klo 15:30-16:30 välisenä aikana.
  • Ennen ottelua Ilves Pregamessa Mikko Heinämäen ja Niko Peltolan mietteitä semifinaalisarjasta. Avausmaaliveikkauksen palkintona on Ilves-pelaajan maila.
  • Metkunen loihtii keltavihreät kasvomaalaukset ennen ottelua.
  • Ilves-Kaupan paitapaino toimii aulassa ennen ottelua ja erätauoilla.

Playoffs-alkushow alkaa kello 16:45. Toisella erätauolla on luvassa Leaders Leaguen tanssiesitys. Ottelutapahtumassa on mahdollisuus osallistua Tampereen Ilves -sovelluksella mobiilipeleihin: Ilves Pregame -avausmaaliveikkaus, Kotipizza-pelaajaäänestys sekä Ilves Trivia -tietovisa. Palkintoina mobiilipeleissä Ilves-pelaajan maila, Kotipizzan lahjakortti ja Ilves-tuotteita. Lisätiedot: ilves.com/app

Ottelun päätyttyä aulan valtaa Ilves Aftergame. Luvassa on Mikko Heinämäen ja Niko Peltolan kommentit ottelusta sekä ottelun avausmaaliveikkauksen voittajan palkitseminen. Ilta jatkuu Taproomissa livemusiikin parissa, kun lavalle nousee esiintymään Jussi Ojanen.


Pelaajakommentit, Aku Räty :

Tavoitin Aku Rädyn perjantaina Ilveksen harjoitusten jälkeen. Hyväntuulinen Räty kävi aiemmin tapahtunutta analyyttisesti läpi ja odotti jo innolla lauantain kamppailua.

Moi Aku, olit alkusarjan sivussa ja palasit eilen. Miltä oma pelaaminen tuntui tauon jälkeen?

-Moi, Oma peli kulki eilen ihan ok. Jaksamisessa ja pelirytmiin pääsyssä oli ongelmia kun en ole pystynyt olemaan juurikaan jäillä. Nyt on ensimmäinen peli takana ja tästä on parempi jatkaa.

Kuva : Anssi Takala

Ilves hallitsi eilen tapahtumia, mutta Pelicans oli tehokas ja vei voiton vai miten näit eilisen ottelun?

-Aika pitkälti samoin, kaveri teki kyllä lähes kaikista paikoistaan maalit. Ei meidän pelaamisemmekaan ollut missään nimessä huonoa ja noilla maalipaikoilla pitäisi voittaa nämä pelit, Aku harmittelee.

Lauantaina on sarjan neljäs kohtaaminen, mitä siihen pitää muuttaa?

-Toivottavasti meillä vauhti säilyy, meidän on edelleen pysyttävä kiekossa ja saada kiimaa maalineduspelaamiseen. Nyt vähän puuttuu maskipelaaminen ja kovin halu ajaa maalille. Otetaan mukaan hyvät asiat edellisestä pelistä niin hyvä tulee.

Ilves hallitsi – Pelicans voitti
Ilves tasoitti semifinaalit Les Lancasterin johdolla
UUTISET