1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Les Lancasterin sopimus purettu – puolustaja siirtyy ulkomaille

Les Lancasterin sopimus purettu – puolustaja siirtyy ulkomaille

Ilves-Hockey Oy

Ilves ja puolustaja Les Lancaster, 28, ovat yhteisymmärryksessä purkaneet sopimuksensa. Ulkomaille siirtyvän Lancasterin uusi joukkue tiedottaa puolustajan sopimuksesta myöhemmin.

– Olemme yhteistyössä pelaajan ja hänen edustajiensa kanssa etsineet tilanteeseen ratkaisua, joka palvelisi niin pelaajaa kuin seuraakin. Nyt sellaisen löydyttyä kiitämme Lesiä hänen vuosistaan Ilveksessä ja toivotamme kaikkea hyvää tulevaan, sanoo Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela.

Les Lancaster kiittää koko Ilves-yhteisöä Tampereella viettämistään vuosista.

– Olen kiitollinen mahdollisuuksista, joita Ilves on antanut minulle näiden kahden ja puolen vuoden aikana. Henkilökohtaisella tasolla tämä kausi ei tietenkään ole ollut yhtä menestyksekäs kuin aiemmat. Joskus muutos on tarpeellista, ja pääsimme onneksi yhdessä ratkaisuun kaikkien osapuolten kesken, toteaa Lancaster.

– Ilveksellä ja Tampereella tulee aina olemaan erityinen paikka sydämessäni. Toivon pelkkää menestystä organisaatiolle, ystävilleni, joukkuetovereilleni, valmentajilleni ja Ilveksen kannattajille loppukauden ja tulevien vuosien aikana.

Upeat maalit ja Nymanin hattutemppu siivittivät Ilveksen voittoon Kouvolassa
Alkuviikon vierasvoittojen jälkeen Ilves kohtaa tänään kotonaan Kärpät
UUTISET