1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Liiga-kausi 2020-2021 käynnistyy – lokakuun kotiotteluiden liput myynnissä!

Liiga-kausi 2020-2021 käynnistyy – lokakuun kotiotteluiden liput myynnissä!

Ilves-Hockey Oy

Ilveksen Liiga-kausi 2020-2021 käynnistyy perjantaina 2.10. Hakametsän jäähallissa, jossa vastaan asettuu SaiPa. Lokakuun kotiotteluiden liput ovat nyt myynnissä Lippupisteen kanavissa.


Kotiottelut lokakuussa

Pe 2.10. klo 18.30 Ilves – SaiPa | Liput
Pe 9.10. klo 18.30 Ilves – Jukurit | Liput
La 17.10. klo 18.30 Ilves – Ässät | Liput
Pe 23.10. klo 18.30 Ilves – Tappara | Liput
Pe 30.10. klo 18.30 Ilves – Sport | Liput


Varmista paikkasi kotiavaukseen | Otteluohjelma 2020-2021

Kotiotteluiden liput | Kausikortit | Pysäköinti

Aitiot | VIP-paketit | Ilves-Klubi


Erityisjärjestelyt Ilveksen kotiotteluissa koronaviruspandemian aikana

Hakametsän jäähallissa noudatetaan valtakunnallisia ja paikallisia viranomaismääräyksiä koronaviruspandemian aikana. Erityisjärjestelyiden tarkoituksena on tehdä ottelutapahtumasta turvallinen kaikille osapuolille ja helpottaa tapahtumaan osallistuneiden jäljittämistä mahdollisissa altistumistapauksissa. Hakametsän järjestelyt ovat Tampereen kaupungin tartuntatautivastuulääkärin tarkistamat ja hyväksymät.

Koronaviruspandemian aiheuttamien erityisjärjestelyiden vuoksi osa katsomopaikoista on poistettu myynnistä. Viranomaisten suosituksesta lipunoston yhteydessä kerätään yhteystiedot mahdollista jäljitystarvetta varten. Suosittelemme hankkimaan liput ennakkoon Lippupisteen verkkokaupasta, ennakkomyyntipisteistä tai Ilveksen toimistolta. Jäähallin lipunmyynti aukeaa 1,5 tuntia ennen otteluiden alkua.

Hakametsän jäähalli on jaettu otteluissa yhdeksään lohkoon, joista aitiot muodostavat yhden. Jokaisella lohkolla on oma sisäänkäyntinsä halliin sekä omat ravintolapisteensä, WC-tilansa ja henkilökuntansa. WC-tiloja on rajoitetusti, joten jonojen välttämiseksi suosittelemme hyödyntämään ruuhkattomammat hetken erien aikana. Jäähallin sisällä katsojien ei ole mahdollista liikkua oman lohkonsa ulkopuolelle.

Hakametsän ovilla on jaossa kertakäyttömaskeja, ja sisäänkäyntien, katsomoaukkojen sekä Restelin myyntipisteiden läheisyydessä on käsidesipisteitä. Ilveksen omia kasvomaskeja on saatavilla Ilves-Kaupasta, jonka myyntipisteet Hakametsän jäähallissa löydät oheisesta kuvasta.

Katsomoon saavuttaessa siirrytään suoraan omalle paikalle, vaikka ottelu olisi käynnissä. Seurueiden välille jätetään yhden istumapaikan mittaiset turvavälit, jotka huomioidaan ottelulippuja myytäessä. Mikäli oman seurueenne keskelle on kuitenkin asetettu turvaväli, voitte siirtyä istumaan vierekkäin, jolloin turvavälit muodostuvat seurueenne molemmille puolille.

Vallitsevien ravintolatoimintaa säätelevien rajoitusten vuoksi alkoholijuomien nauttiminen on sallittua vain Hakametsän ravintolatiloissa, joissa jokaiselle asiakkaalle on oma istumapaikka sekä pöytätaso. Alkoholituotteita lukuun ottamatta muut käytävien myyntipisteiltä ostetut tuotteet tulee nauttia katsomossa omalla istumapaikalla. Turvallisuuden lisäämiseksi kaikilla Hakametsän myyntipisteillä suositellaan käyttämään vain lähi- tai mobiilimaksua.

Muistutamme ottelutapahtumiin osallistuvia kaikkien henkilökohtaisesta vastuusta. Tule vain terveenä peliin, saavu ajoissa hallille jonojen välttämiseksi sekä huolehdi omalta osaltasi hygieniasta ja turvaväleistä. Suosittelemme vahvasti lataamaan puhelimeen Koronavilkku-sovelluksen ja käyttämään kasvomaskia Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeiden mukaisesti.

Ohjeistuksia päivitetään koronavirustilanteen ja viranomaismääräysten muuttuessa. Koronaviruspandemian aiheuttamista erityisjärjestelyistä vastaava henkilö jäähallilla Ilveksen kotiotteluissa on turvallisuuspäällikkö Veli Valkama (puh. +358 40 861 3907, email veli.valkama@ilves.com).


Huom! Kaikille kausikorttilaisille on postitettu erityisjärjestelyiden ajan käytössä olevat kausikortit, jotka korvaavat aiemmin toimitetut kortit. Lohkojakojen, kapasiteettirajoitusten ja turvavälien huomioimisen myötä osa kausikorttilaisista on jouduttu sijoittamaan uusille katsomopaikoille, joita ei valitettavasti ole mahdollista vaihtaa erityisjärjestelyiden ollessa voimassa. Ilveksen seisomakausikorttilaiset on sijoitettu lohkossa 7 sijaitsevaan D1-seisomakatsomoon.

Alkuperäiset kausikortit ja katsomopaikat otetaan käyttöön myöhemmin, mikäli rajoituksia poistetaan ja erityisjärjestelyistä voidaan luopua Liiga-kauden 2020-2021 aikana.

Kenraaliharjoitus päättyi tappioon – Liigan ensi-ilta ensi viikon perjantaina
Juuso Välimäki palaa Ilvekseen lainasopimuksella
UUTISET