Uutinen

Osallistu Raviliigaan ja tue Ilveksen juniorikiekkoilijoita!

Raviliiga Ilves

Raviliiga Ilveksen kummina on Raimo Helminen. Ilveksen osuus Raviliiga-voitoista luovutetaan Raipe-rahastolle, joka tukee vähävaraisia Ilves-juniorikiekkoilijoita. 50 % maksetaan takaisin omistajille, jotka voivat luovuttaa osuutensa hyväntekeväisyyteen.

Osuuksia on myyty toukokuusta alkaen ja Ilveksen osuuksia on mennyt hienosti kaupaksi. Ilves-hevosen valmentaja on Tampereen raviradan valmentaja Markku Nieminen. 61-vuotias Markku Nieminen on todellinen huippujen tekijä. Markun valmennettavat varsat ovat kahmineet voittoja ikäluokkalähdöistä jo vuosikymmenten ajan. Markku Nieminen on myös Ilveksen mies, ollut jo 40 vuotta.

Raviliiga Ilves on tänään paikalla Ilves-Tappara-ottelussa. Löydät Raviliigan esittelypisteen Ilves-Kaupan luota, josta voi käydä hakemassa lisää tietoa Raviliigasta ja ostamassa osuudenkin.

Liigan ja Suomen Hippoksen yhteisponnistuksessa kaksitoista liigajoukkuetta ja yksitoista ravirataa ympäri Suomen muodostavat 1 000 hevosenomistajan ravikimppoja. Joukkueiden väreissä kilpailevat hevoset mittaavat paremmuuttaan vuoteen 2020 saakka jatkuvassa Raviliigassa.

Raviliigassa alueelliset joukkueet koostuvat 1 000 osuuden hevoskimpoista, joiden yksi omistusosuus maksaa 100 euroa. Osuuden omistajalle ei tule Raviliigan aikana mitään muita kuluja, sen sijaan hevosenomistajana pääsee hienolle matkalle seuraamaan oman hevosen valmentautumista ja kilpailemista samanhenkisessä seurassa. Osuusmaksuilla ostetaan varsa ja maksetaan sen elin- ja valmennuskulut vuoden 2020 loppuun saakka.

Raviliigojen hevoset hankitaan 15.9. Ypäjän varsahuutokaupasta. Hevoset ovat tuolloin 1,5-vuotaita Suomessa syntyneitä lämminverivarsoja, jotka tulevat kilpailemaan ikäluokkalähdöissä 2-, 3- ja 4-vuotiaina. Raviliiga päättyy 2020 lopussa, jolloin hevoset huutokaupataan. Hevosten saavuttamasta ravipalkintosummasta ja myyntihinnasta 50 % luovutetaan liigaseurojen valitsemaan kohteeseen.

Lisätiedot www.raviliiga.fi, sivustolta voi myös ostaa osuuden Raviliiga Ilvekseen.

Raviliiga Ilves Facebookissa

Lue lisää: Raviliiga Ilves järjestää kimppakyydin Ypäjän huutokauppaan


Sarja-avaus Ilves-Tappara tänään Hakametsässä. Tervetuloa!

TWITTER

Lisää aiheita

8.8.2022 / Uutinen

CHL-kotiotteluiden liput nyt myynnissä!

Lipunmyynti CHL:n Nokia Arenalla pelattaviin kotiotteluihin on nyt avoinna. CHL:n lohkovaiheen kotiottelut: Pe 9.9. klo 19:00 Ilves – Fribourg-Gottéron Su 11.9. klo 16:00 Ilves –...

LUE LISÄÄ


2.8.2022 / Uutinen

Ilves ja Tappara tarjoavat taas ottelukyydit – Nysse ja liigajoukkueet sopivat lippuyhteistyöstä

Tampereen seudun joukkoliikenne Nysse, Tappara ja Ilves ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen. Syyskuusta lähtien kaikki Tapparan ja Ilveksen Liiga-otteluliput ja jääkiekon Mestarien Liiga CHL-pelien otteluliput toimivat matkalippuina...

LUE LISÄÄ


22.7.2022 / Uutinen

Henrik Haapala jatkaa Ilveksessä

Ilves ja hyökkääjä Henrik Haapala ovat solmineet jatkosopimuksen, joka kattaa kauden 2022–2023. Maaliskuun alussa Ilveksen joukkueeseen liittynyt hyökkääjä Henrik Haapala, 28, teki viime kevään aikana...

LUE LISÄÄ