Vesa Suonsyrjä
SaiPa PE 27.11. klo 18:30 Ilves

Ilves palaa kaukaloon lähes viikon tauon jälkeen kun joukkue kohtaa tänään Lappeenrannassa SaiPan. Seitsemän ottelun voittoputken katkettua viime lauantaina on joukkue varmasti taas nälkäinen iskemään ja taistelemaan sarjapisteistä.

Ilveksellä taustalla vaihteleva viikko

Ilves voitti viime viikolla keskiviikkona KooKoo:n tylyin lukemin 6-1 erinomaisen esityksen päätteeksi. Perjantaina vuoristoratamaisesti edennyt JYP-kamppailu päättyi riemukkaasti 7-5 voittoon, mutta lauantaina Ilves hävisi Jukureille 5-3 katastrofaalisen toisen erän ansiosta (4-0).
KooKoo-ottelussa Ilves pelasi nöyrästi ja teki ihailtavasti töitä, mutta viikon edetessä joukkueen otteista paistoi lievä omaan pussiin pelaaminen ja näyryyden puute. Varmasti osin näistä syistä valmennus on laittanut kokoonpanoa uuteen muotoon.

Tänään Joona Koppanen pelaa nuorten taitureiden Matias Maccellin ja Roby Järventien keskellä ja Barrett Hayton siirtyy Panu Miehon ja Joose Antosen väliin. Teemu Lepaus ja Miro Nalli nousevat kokoonpanoon, josta tippuvat Ondrej Roman ja loukkaantunut Antti Saarela.

Illan otteluun Ilves lähtee sarjan kärkipaikalta.

SaiPalla haastava alkukausi

SaiPa lomautti valmennuksensa marraskuun alkupuolella ja tilalle nousivat paikallislegendat Ville Hämäläinen ja Ville Koho. Avauskamppailussaan uusi valmennus nappasi voiton KalPasta, mutta sen jälkeen SaiPa on voittanut vain yhden neljästä viimeisimmästä ottelustaan, kun se kaatoi Sportin jatkoajalla viime lauantaina.
SaiPa on vahvistanut rivejään viime aikoina lainapelaajilla, kun laitahyökkääjä Eetu Tuulola ja puolustaja Urho Vaakanainen ovat liittyneet lappeenrantalaisten riveihin. Joukkue kaipaakin vahvistuksia, sillä se on juuttunut sarjan hännille. Juuri tällä hetkellä SaiPa on koko sarjan jumbopaikalla.


Ilveksen poissaolot ja alustavat toipumisajat 27.11.2020

Joona Ikonen, Tammikuu 2021
Niko Peltola, Joulukuu 2020
Joni Ikonen, Joulukuu 2020

Santeri Airola, päivä kerrallaan

Antti Saarela, 2-4 viikkoa

Eetu Päkkilälle monivuotinen jatkosopimus
Pisteet jäivät Lappeenrantaan
UUTISET