Ilves.com
Ilves PE 11.2. klo 18:00 HPK

Ilves kohtaa perjantai-iltana HPK:n Nokia Arenalla ja otteluun odotetaan rajoitusten aikaista maksimikapasiteettia eli 6500 hengen yleisömäärää, joten luvassa on tunnelmallinen perjantai-ilta!

Ilves lähtee kamppailuun sarjan kärkipaikalta, vaikka 14 ottelun pisteputki katkesikin tiistaina Mikkelissä. Uudesta kotihallista on heti muodostunut Ilvekselle voittoisa pelipaikka, sillä viimeiset kuusi ottelua kotihallissa ovat päättyneet voittoon. Illan vastustaja HPK on sarjassa seitsemäntenä suurimpana vahvuutenaan puolustuspelaaminen ja maalivahtipeli. Huomionarvoista on, että HPK on päästänyt vähiten maaleja kaikista joukkueista ja sen alivoima on Liigan parasta.

Osta lippu otteluun


Ottelutapahtuman ovet aukeavat 1,5 tuntia ennen ottelun alkua. Areenan Original Long Drink Barissa järjestetään pregame- ja aftergame-tapahtumat, jossa on pregamen aikana happy hour kello 16.30-17.30. Pregame-tapahtumassa järjestetään myös avausmaaliveikkaus, jonka palkintona on #73 Nicholas Baptisten maila nimikirjoituksella.

Ilves-Kauppa areenan katutasossa palvelee ennen ottelua, sen aikana ja ottelun jälkeen. Ottelun aikana katsomotasolla palvelee myös pienempi Ilves-Kauppa sekä myyntikärryjä. Asioidessasi myymälässämme helmikuun aikana voit osallistua arvontaan, jossa palkintoina paljon GW- ja GI-paitoja! Pääpalkintona Lukáš Dostálin GW-paita.

Nyssen kyydillä veloituksetta Nokia Arenalle ottelulipulla, lue uutinen:
Nyssen kyytiin jääkiekko-ottelulipulla

Lue lisää lippukäytännöistä, ottelumuutoksista ja rajoituksista:
Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

HUOM! 26.12. Ilves-HPK -ottelun liput käyvät sellaisenaan 11.2. Ilves-HPK -ottelussa. Ottelutapahtumissamme on voimassa vahva maskisuositus.


Valmentajakommentit, fysiikkavalmentaja Jarkko Näppilä

Miltä joukkueen tilanne vaikuttaa viimeisen kolmanneksen runkosarjasta käynnistyessä fysiikkavalmentajan näkökulmasta?

– Joukkue on harjoitellut laadukkaasti läpi kauden aina toukokuusta lähtien. Loppukautta ajatellen totta kai on tärkeää, että harjoittelusta huolimatta ja sen ansiosta on joukkue ja yksilöt ottaneet askeleita eteenpäin sekä pysyneet isossa kuvassa hyvin terveenä.

Kuinka joukkue on pystynyt harjoittelemaan tiiviin otteluohjelman ja tautitilanteen keskellä?

– Tautitilanne sekä sen aiheuttamat karanteenit, eristykset sekä urheiluun paluu protokolla osaltaan on tuonut haasteita arkeen, kuten varmasti jokaisella joukkueella. Pelaajien terveys on etusijalla ja halutaan varmistaa, että tauon jälkeen kaukaloon paluu on turvallista. Harjoittelu on kuitenkin pyörinyt suhteellisen normaalisti.

Kuva: Aarno Vuorinen, Ilves.com

Onko suurin työ joukkueen kuntoon laittamiseksi jo takana vai vieläkö runkosarjan lopulla voidaan tehdä muutakin kuin ylläpitää kuntoa?

– Tähän asti tehty työ joukkueen kuntoon laittamiseksi ja sen ylläpitämiseksi jatkuu kauden loppuun asti. Harjoittelun painopisteet hieman toki muuttuvat loppukautta kohti ja tärkeänä on kokonaiskuormituksen kannalta huoltavat harjoitteet sekä matalatehoiset harjoitteet pelaamisen lomassa.

Osaatko sanoa mikä on tehnyt HPK:sta viime otteluissa Ilvekselle vaikean vastuksen?

– HPK on haastavan alkukauden jälkeen pelannut erittäin aktiivista ja aloitteellista jääkiekkoa. HPK on laadukas joukkue, jonka pelin identiteetti on ollut selkeästi näkyvillä. Liiga on tällä hetkellä erittäin kova sarja, jossa jokaista vastustajaa vastaan täytyy valmistautua kamppailemaan ja luistelemaan. Sitä varten tässä on fysiikkaharjoittelunkin osalta joukkuetta valmistettu ja siihen, että kauden parhaat pelit ovat edessäpäin.


Lue myös

Haastattelu: Leo Lööf uskoo Ilveksen pelaavan tällä kaudella mestaruudesta
Uutinen: Venäläishyökkääjä Ivan Nikolishin vahvistamaan Ilvestä

Leo Lööf uskoo Ilveksen pelaavan tällä kaudella mestaruudesta
Ilves Pallokerhoa parempi täyden kotiyleisön edessä
UUTISET