1. Etusivu
  2. Otteluennakko
  3. Perjantaina Ilveksen vieraaksi Helsingin IFK

Perjantaina Ilveksen vieraaksi Helsingin IFK

Miia Kahila
Ilves PE 29.9. klo 18:30 HIFK

Tampereen Ilveksen tämän viikon viimeinen ottelu pelataan Nokia Arenalla perjantaina 29. syyskuuta, kun Ilves saa ensimmäistä kertaa tällä kaudella vieraita Helsingistä. IFK:n pelipäivät ovat tällä viikolla keskiviikko, perjantaina ja lauantai, kun Ilveksen peliohjelmasta löytyy tiistai, torstai ja perjantai.

Helsingin IFK on pelannut ennen perjantaista Ilves-ottelua viidesti. Otteluista IFK koki tappion Tapparalle, mutta otti voitot Lukosta, KooKoosta ja HPK:sta. Viimeisimmästä ottelustaan tämän viikon keskiviikkona Jukureita vastaan IFK sai voiton voittomaalikilpailun jälkeen.

Ennen torstai-iltaa Ilves oli jäänyt kolmessa edellisessä ottelussaan pisteittä, kun vastustajina olivat olleet Pelicans, TPS ja KalPa. Kuitenkin torstaina Ilves pisti tuulemaan ja otti paikallisvastustaja Tapparalta täydet pisteet lukemin 3-5.

Perjantainen kotiottelu Tampereen Ilves – Helsingin IFK alkaa klo 18:30. Ennakkotunnelmat illan otteluun tarjoaa Ilves Live alkaen klo 15:00 osoitteessa Ilves.com/plus

Osta ottelulippu


Areenan ovet aukeavat klo 17:00. Saavuthan ajoissa paikan päälle ruuhkan välttämiseksi.

Ottelulipulla kuljet Nyssellä veloituksetta, matkustusoikeus alkaa kolme tuntia ennen ottelun alkua ja päättyy viisi tuntia ottelun aloitusajankohdan jälkeen. Katso Nysse-vyöhykkeet.

Areenan aulassa:

  • DJ soittaa musiikkia tapahtuman alusta lähtien.
  • Casino Taproomissa on Happy Hour klo 17:00-18:00 välisenä aikana.
  • Ennen ottelua aulassa Ilves Pregame-ohjelmaa ja Ilveksen avausmaaliveikkausta.
  • Metkunen loihtii keltavihreät kasvomaalaukset ennen ottelua.
  • Ilves-Kaupan paitapaino toimii aulassa ennen ottelua ja erätauoilla.
  • Ipa-maskotti on tavattavissa aulassa ennen peliä.

Alkushow alkaa kello 18:15. Ensimmäisellä erätauolla nähdään Leaders Leaguen tanssiesitys. Toisella erätauolla on luvassa Talotohtori 2.0 -polkuautokisa. Ottelutapahtumassa on mahdollisuus osallistua Tampereen Ilves -sovelluksella mobiilipeleihin, jossa on palkintoina Ilves-pelaajan maila, Broor-lahjakortti ja Ilves-tuotteita.

Ottelun päätyttyä aulan valtaa Ilves Aftergame. Luvassa on mm. Ilves-pelaajan haastattelu aulan lavalla ja ottelun avausmaaliveikkauksen voittajan palkitseminen. Ottelun jälkeen Taproomin lavalla live-esiintyjä Julian Rock Duo.

Ilves kaataa Tapparan Nokia Arenalla
Ilves vei voittolaukauksilla
UUTISET