1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Pirkanmaan uudet koronarajoitukset voimassa 2.-21.12. – kaksi Ilveksen kotiottelua siirtyy

Pirkanmaan uudet koronarajoitukset voimassa 2.-21.12. – kaksi Ilveksen kotiottelua siirtyy

Ilves Hockey Oy / Mikko Alahäivälä

Pirkanmaan alueellinen pandemiaohjausryhmä kertoi uusista rajoituksista sunnuntaina. Rajoitusten myötä kaksi Ilveksen kotiottelua siirtyy myöhempään ajankohtaan.

Pirkanmaalla suositellaan kaikissa yleisötilaisuuksissa noudatettavan korkeintaan 10 hengen rajaa 2.-21.12.2020 välisenä aikana. Aluehallintovirastolle ehdotetaan yli 10 henkilön yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten kieltämistä.

Koronaepidemia on Pirkanmaalla STM:n luokituksen mukaisesti kiihtymisvaiheessa, mutta alueen katsotaan olevan lähellä siirtymistä leviämisvaiheeseen. Uusilla suosituksilla ja rajoituksilla pyritään välttämään leviämisvaihe.

Ilveksen siirtyvät kotiottelut ovat Liigan otteluohjelmaan perjantaille 4.12. merkitty Ilves-HIFK ja keskiviikolle 9.12. merkitty Ilves-TPS. Uudet ottelupäivät ilmoitetaan lähipäivinä.

Ilves kiittää alkukauden aikana kotiotteluissaan käyneitä katsojia vastuullisesta käyttäytymisestä ja ohjeistusten noudattamisesta. Yhdeksässä kotiottelussamme katsojia on ollut yhteensä lähes 27 000 ja tietojemme mukaan Hakametsän jäähallissa ei ole tapahtunut altistumisia.

Vetoamme kaikkia jatkamaan vastuullista käyttäytymistä sekä noudattamaan voimassa olevia ja voimaan astuvia rajoituksia omassa arjessaan. Tämän hetken tietojen mukaan seuraava Ilveksen kotiottelu on tapaninpäivänä 26.12. pelattava paikallispeli Tapparaa vastaan.


Lue lisää: Pirkanmaan koronavirustilanne ja suositukset (www.tays.fi)

Lue myös: Kärppien ja Ilveksen kohtaaminen siirtyy (30.11.2020)

Ilves nujersi KalPan Hakametsässä – Eetu Mäkiniemelle ensimmäinen nollapeli Liigassa
Päivitetty: Ilveksen vierasotteluita siirtyy
UUTISET