1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Playoffs-pregame Hakametsässä: Meijoun bileteltta aukeaa lauantaina klo 15.00

Playoffs-pregame Hakametsässä: Meijoun bileteltta aukeaa lauantaina klo 15.00

Ilves-Hockey Oy

Ilveksen tulevissa pudotuspelien kotiotteluissa ohjelma alkaa Meijoun bileteltassa jo kaksi tuntia ennen pelin alkua. Hakametsän jäähallin edustalla C-päädyn lipunmyynnin vieressä sijaitsevaan usean sadan neliön lämmitettyyn telttaan pääsee ottelulipulla.

Lauantaina klo 15.00 aukeavasta ja koko pelin auki olevasta teltasta löytyy ohjelmalava, juomapisteitä ja iso screeni, jonka kautta voi seurata Telian ottelulähetystä. Meijoun teltassa on Happy Hour -hinnat klo 15.00 – 16.30 välisen ajan, ja sadalle ensimmäiselle kävijälle on veloituksetta tarjolla Tampereen Lihajalosteen höyrymakkara.

Biletelttaan on sisäänpääsy sekä jäähallin ulkopuolelta että sisäpuolelta. Ikäraja telttaan on 18 vuotta. Meijoun teltta aukeaa puoli tuntia muuta hallia aiemmin, eli Hakametsän ovet aukeavat lauantaina klo 15.30. Hallin sisällä on myös Happy Hour -hinnat klo 15.30 – 16.30 välisen ajan.

Kärpät-Ilves-neljännesfinaalisarjan ensimmäisessä kotiottelussa bileteltassa esiintyy Villi Kortti -ohjelmasta tuttu Duo Töyssy & Tervaniemi ja muusta musiikista vastaa DJ. Kamppailun tauottua jälkipelit jatkuvat teltassa, jossa on ottelun jälkeenkin Happy Hour -hinnat ja ruokaa tarjolla edullisin tarjoushinnoin.

Tervetuloa!

Liput: 2. neljännesfinaali (la 23.3.) | 4. neljännesfinaali (ke 27.3.)


Bileteltan Happy Hour -hinnasto:

  • Olut (0,33 tlk) – 3,50 €
  • Siideri (0,33 tlk) – 5 €
  • Lonkero (0,33 tlk) – 5 €
  • Salmari (4 cl) – 3 €
  • Kahdet pienet popcornit yhden hinnalla

Samuli Vainionpäälle kolmen ottelun pelikielto
Ilves-johto tiedottaa: Samuli Vainionpään pelikielto
UUTISET