1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Ilves-johto tiedottaa: Samuli Vainionpään pelikielto

Ilves-johto tiedottaa: Samuli Vainionpään pelikielto

Ilves-Hockey Oy

Paljon ihmetystä ja tyytymättömyyttä kannattajien – samoin kuin Ilves-johdonkin – keskuudessa aiheuttaneen Samuli Vainionpään Liigan kurinpitodelegaatiolta saaman kolmen ottelun pelikiellon osalta toteamme seuraavaa:

Ilves on esittänyt sekä itse kurinpitäjille että Liigan johdolle voimakkaan eriävän mielipiteensä päätöksestä sekä ennen kaikkea sen tasapuolisuudesta suhteessa kurinpitodelegaation aiemmin langettamiin rangaistuksiin. Päätöksen tehnyt Liigan kurinpitodelegaatio on liigan 15 omistajaseuran yhdessä asettama elin käsittelemään mahdollisia ottelurangaistuksia.

Liigan hallitus tai sen muukaan taho ei toimi valituselimenä delegaation tekemiin päätöksiin. Kurinpitodelegaation tekemään päätökseen voidaan hakea muutosta valittamalla siitä urheilun oikeusturvalautakunnalle. Tämä prosessi kestää minimissäänkin viikkoja, joten esimerkiksi tässä Samuli Vainionpään tapauksessa päätöksen muuttuminen Ilveksen kannalta positiivisemmaksi olisi merkitykseltään lähinnä symbolinen.

Vaikkakin nyt tehty päätös on seuran ja ennen muuta yksittäisen pelaajan osalta harmittava, se toivottavasti antaa ainakin muulle joukkueelle lisävirtaa illalla käynnistyvään Kärpät-Ilves-neljännesfinaalisarjaan.

Nyt vain luistin liikkumaan ja haastamaan Kärpät!

Risto Jalo
toimitusjohtaja
Ilves-Hockey Oy

Playoffs-pregame Hakametsässä: Meijoun bileteltta aukeaa lauantaina klo 15.00
Neljännesfinaalit käyntiin Oulussa – nappaako Ilves ensimmäisen kiinnityksen?
UUTISET