1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Pregame-livestudio: Ilves-KalPa lauantaina 6.2.

Pregame-livestudio: Ilves-KalPa lauantaina 6.2.

Ilves Hockey Oy

Ilves järjestää videostriimin välityksellä toteutettavan pregame-livestudion ennen lauantaina 6.2. pelattavaa Ilves-KalPa-kotiottelua. Ottelu pelataan rajoitusten vuoksi ilman yleisöä, mutta Ilveksen studion ja C Moren tai FUN Tampereen kiekkolähetyksen myötä pääset ottelufiilikseen myös kotisohvalla.

Tutut Ilves-Klubin ohjelmajuontajat, Sara Perttunen ja Ekku Lagerstam, tuovat Ilveksen pregame-livestudion nyt sekä reaaliaikaisesti että tallennuspalveluna videostriimin katsojille. Lähetyksen vastaanottamiseen riittää normaalit selainpohjaiset tietokone- ja mobiilialustat.

Striimin chat-osiossa voit tuoda esiin omia ajatuksiasi ja kysymyksiäsi mukaan studioon. Kaikkia viestejä emme pysty livelähetyksen aikana huomioimaan, mutta käsittelemme kaikki vastineet ja palaamme asiaan seuraavan kotiottelumme pregame-livestudion ohjelmassa.

Liput pregame-studioon ovat ostettavissa ainoastaan Lippu.fi-verkkokaupasta hintaan 5,99 € / kpl + palvelumaksu, ja livestriimi on katsottavissa Keikalla.fi-verkkopalvelusta. Striimin katsomiseen tarvittava koodi löytyy Lippupisteen lähettämästä tilausvahvistuksesta, ei itse lipusta. Tallenne on katsottavissa 48 tuntia ohjelman jälkeen.

Tervetuloa Saran ja Ekun seuraan Ilves-studiolle!


Pregame-ohjelma: Ilves-KalPa lauantaina 6.2.

16.10 Lähetys aukeaa
16.15 Ilves Pregame

  • Avaus
  • Pregame-tietovisa, palkintona Aleksi Elorinteen GW-maila.
  • Valmentajahaastattelut – KalPa, Tommi Miettinen ja Ilves, Marko Ojanen
  • Esittelyssä Ilves-kannattajatuotteet – Haastattelussa Sami Ahmavuo
  • Pregame-studiovieras – Pelaajahaastattelu, Niko Peltola
  • Illan yhteenveto

16.45 Lähetys päättyy

Ohjelman juonto: Sara Perttunen & Ekku Lagerstam

Tammikuun U20-pelaaja valittu
Taavi Vartiaisen sopimus purettu yhteisymmärryksessä
UUTISET