1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Pregame-livestudio: Ilves-Tappara perjantai 5.3.

Pregame-livestudio: Ilves-Tappara perjantai 5.3.

Ilves Hockey Oy

Ilves järjestää videostriimin välityksellä toteutettavan pregame-livestudion ennen perjantaina 5.3. pelattavaa Ilves-Tappara-kotiottelua. Ottelu pelataan rajoitusten vuoksi ilman yleisöä, mutta Ilveksen studion ja C Moren tai FUN Tampereen kiekkolähetyksen myötä pääset ottelufiilikseen myös kotisohvalla.

Tutut Ilves-Klubin ohjelmajuontajat, Sara Perttunen ja Ekku Lagerstam, tuovat Ilveksen pregame-livestudion nyt sekä reaaliaikaisesti että tallennuspalveluna videostriimin katsojille. Lähetyksen vastaanottamiseen riittää normaalit selainpohjaiset tietokone- ja mobiilialustat.

Striimin chat-osiossa voit tuoda esiin omia ajatuksiasi ja kysymyksiäsi mukaan studioon. Kaikkia viestejä emme pysty livelähetyksen aikana huomioimaan, mutta käsittelemme kaikki vastineet ja palaamme asiaan seuraavan kotiottelumme pregame-livestudion ohjelmassa.

Liput pregame-studioon ovat ostettavissa ainoastaan Lippu.fi-verkkokaupasta hintaan 5,99 € / kpl + palvelumaksu, ja livestriimi on katsottavissa Keikalla.fi-verkkopalvelusta. Striimin katsomiseen tarvittava koodi löytyy Lippupisteen lähettämästä tilausvahvistuksesta, ei itse lipusta. Tallenne on katsottavissa seitsemän päivän ajan ohjelman jälkeen.

Tervetuloa Saran ja Ekun seuraan Ilves-studiolle!


Pregame-ohjelma: Ilves-Tappara perjantaina 5.3.

17.40 Lähetys aukeaa
17.45 Ilves Pregame

  • Avaus
  • Valmentajahaastattelut: Tappara – Pasi Puistola ja Ilves – Timo Peltomaa
  • Pregame-tietovisa – vastaukset studioon, Whatsapp 050 553 1931
  • Ilves Hakametsässä – Eetu Päkkilä, pelaajahaastattelu
  • Pregame studiovieras – Jukka Rautakorpi, Tapparan urheilujohtaja
  • Illan yhteenveto

18.15 Lähetys päättyy

Ohjelman juonto: Sara Perttunen & Ekku Lagerstam

Kuukauden Kotipizza-pelaaja: Anssi Salmela, helmikuu 2021
Kauden kolmas paikallispeli
UUTISET