1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Share Ilves Ry haastaa kannattajat HPK-peliin ja osallistumaan #käynpeleissä-kampanjaan

Share Ilves Ry haastaa kannattajat HPK-peliin ja osallistumaan #käynpeleissä-kampanjaan

Ilves-Hockey Oy

Ilveksen joukkorahoitushankkeen keväällä käynnistänyt Share Ilves ry haastaa kaikki seuran kannattajat 6.10. pelattavaan Ilves-HPK-otteluun. Liput otteluun voit voittaa jakamalla Ilves-aiheisia kuvia sosiaalisen median kanaviin. Seuran kannattajayhdistys on käynnistänyt kampanjan, jonka ideana on palkita #käynpeleissä-tunnistetta käyttäneiden hauskimpia kuvia perjantain ottelulipuilla.

Share Ilves ry:n ja Ilves-Hockey Oy:n yhteinen joukkorahoitushanke päättyi lauantaina 30.9. keräten 100 000 euron potin. Kampanjan loppukiri oli huima, sillä se saavutti sadantuhannen euron rajan vasta viimeisenä päivänään. Viimeisellä viikolla merkintöjä kertyi noin 30 000 euron edestä. Share Ilves ry toimii Ilves-HPK-pelin otteluisäntänä ja luovuttaa kerätyn summan ennen ottelua seremoniallisesti seuran edustajille.

– Joukkorahoitushankkeemme onnistui erittäin hyvin, joten luonnollisena jatkona sille on saada kannattajat liikkeelle myös Hakametsään. Joukkorahoitushankkeen tavoin monet vastaavanlaiset ideat syntyvät nykyään somessa. Niin myös #käynpeleissä-kampanjamme. Sille on selvästi tilaus kannattajien keskuudessa, hehkuttaa Share Ilves ry:n puheenjohtaja Heikki Karjalainen.

Share Ilves ry on vuonna 2010 perustettu Ilveksen kannattajayhdistys, jonka tarkoituksena on omistaa Ilvestä ja lisätä seuran kannatusta.

Joe Piskulalle yhden ottelun pelikielto
Ilves-Hockey Oy:n osakeanti päättymässä
UUTISET