1. Etusivu
  2. Otteluennakko
  3. Tiistaina Nokia Arenalla – Marko Anttilan paluu!

Tiistaina Nokia Arenalla – Marko Anttilan paluu!

Ilves.com
Ilves TI 1.3. klo 18:30 Sport

Tule kokemaan Ilveksen viime vuosien historian suurin kotiinpaluu paikan päälle. Huomenna siis Ilves-paidassa ensimmäistä kertaa sitten kevään 2011 todellinen kultaleijona ”Mörkö” on Ilves-paidassa, joten noustaan huomenna isolla joukolla tervehtimään kotiin palannutta Marko Anttilaa!

Vettä on virrannut Tammerkoskessa runsaasti sen jälkeen kuin Ilveksen ykkösketjussa pelasivat Marko Anttila, Mark Lee ja Masi Marjamäki vuonna 2011. Anttilan menestystarina on yksi hienoimmista koko kansallisen jääkiekkohistoriamme aikana. Olympiavoittaja ja maailmanmestari omaa palkintokaapissaan myös A-nuorten Suomen mestaruuden Ilveksen paidassa kaudelta 2004-05, jolloin Anttilan kanssa Ilveksen ykkösketjussa pelasivat Perttu Lindgren ja Tommi Välimaa.

Jos jotain Marko Anttilan palkintokaapista puuttuu niin se on Suomen mestaruus, jota tarkistamatta mahdollisesti pisin Ilveksessä koskaan pelannut 203cm pitkä Anttila lähtee jahtaamaan liigan pistekeskiarvollisessa sarjakärkijoukkueessa omassa kasvattajaseurassaan Tampereen Ilveksessä.

Onko Ilveksessä ”Stretsi” tai Leijonissa ”Mörkö” lempinimillä tunnettu Anttila se ratkaiseva hahmo, joka päättää 37 vuotta kestäneen piinan ja palauttaa Suomen legendaarisimman seuran mestaruuskantaan!

Huomenna tiistaina toivotamme kaikki Ilvesläiset paikalle toivottamaan Marko Anttila tervetulleeksi takaisin Ilves-paitaan ja tietenkin haluamme näyttää myös millainen on sarjan paras kotiyleisö!

Lue Lisää: Marko Anttila palaa pitkän tauon jälkeen Ilvekseen

Mörkö-tuotteet Ilves-Kaupasta:

 


Kymppitiistain tarjoukset:

Osta lippu


Saavuthan ajoissa paikalle ruuhkan välttämiseksi. Ottelutapahtuman ovet aukeavat 1,5h tuntia ennen ottelun alkua kello 17. Areenan Original Long Drink Barissa järjestetään pregame- ja aftergame-tapahtumat, jossa on pregamen aikana happy hour kello 17-18. Pregame-tapahtumassa järjestetään myös avausmaaliveikkaus, jonka palkintona on #11 Joni Ikosen maila nimikirjoituksella. Ottelun alkushow alkaa kello 18:15.

Ilves-Kauppa areenan katutasossa palvelee ennen ottelua, sen aikana ja ottelun jälkeen. Ottelun aikana katsomotasolla palvelee myös pienempi Ilves-Kauppa sekä myyntikärryjä.

Nyssen kyydillä veloituksetta Nokia Arenalle ottelulipulla, lue uutinen:
Nyssen kyytiin jääkiekko-ottelulipulla

Lue lisää lippukäytännöistä, ottelumuutoksista ja rajoituksista:
Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin


Pelaajakommentit, Petri Kontiola
Haastattelu: Vesa Suonsyrjä

Tänään joukkueeseen liittynyt Marko Anttila on sinulle tuttu pelaaja, mitä ajatuksia ”Stretsin” liittyminen Ilvekseen herättää ja mitä hän tuo joukkueeseen?

-Tämä on aivan mahtava homma, tässä seura ja pelaaja ovat molemmat voittajia ja yhteinen tahtotila on varmasti syntynyt helposti, kun molemmilla on suuri kunnioitus toisiaan kohtaan. Anttila tuo todellista johtajuutta ja on yksi kuumimmista nimistä koko kiekkomaailmassa. ”Stgretzky”tuo meille karismaa, kokemusta ja maailmanluokan alivoimapelaamista, hehkuttaa ”Konna” ystäväänsä.

Olet päässyt itse palaamaan takaisin peleihin pienen tauon jälkeen, miltä oma pelaaminen nyt tuntuu ja mitä mieltä olet joka toinen päivä pelaamisesta?

– Jos pääsisin tekemään päätökset niin mentäisiin koko kausi näin ja pelattaisiin koko ajan. Aurinko paistaa, lumi alkaa sulaamaan ja fiilis lähtee nousemaan. Hyviä pelaajia on tullut paljon lisää Liigaan ja edessä on mielenkiintoinen loppukausi, fillistelee Kontiola.

– Itse olin aika pitkältä tuntuvan ajan poissa koronataudin vuoksi, mutta pitää kehua että meillä seuran lääkärillä on homma hienosti hanskassa. Oma pelaamiseni oli ennen taukoa menossa oikeaan päin, nyt kun pääsin takaisin pelaamaan on ollut vähän hakemista, mutta uskon että näihin aikoihin peli lähtee luistaan isosti, seura on panostanut hienosti porukkaan ja kevät näyttää vähintään mielenkiintoiselta.

Pelaat nyt pitkällä urallasi ensimmäistä kertaa Ilveksessä. Olet nähnyt paljon kiekkomaailmaa – miten rankkaisit tunnelman Nokia Arenalla ja Ilves kannattajat?

– Ilveksessä olen tuntenut päivästä yksi olevani tervetullut ja hallilla on ollut hienoa koko kauden. Meillä on aivan loistavat kannattajat ja heidän luomansa huuma antaa kaikille lisävirtaa. Suoraan sanoen olen muillekin kertonut, että tämä mahtava kannustus on jopa yllätänyt itseni. Kaupungilla näkyy todella paljon ihmisillä Ilveksen värejä ja jotenkin sellainen hieno innostus näkyy joka puolella.

Kuva: Aarno Vuorinen

Ilveksen joukkue on muuttunut paljon kauden mittaan. Minkälaisia ajatuksia se herättää?

– Kilpailu peliajasta on kovaa ja niin sen pitää olla huippujoukkueessa. Kaikissa hyvissä joukkueissa asiat ovat näin ja esimerkiksi KHL:ssa seuroissani oli 6-7 ketjua pelaajia, joista parhaassa vireessä olevat pelasivat ja lepovuorossa olevat harjoittelivat kahta kovemmin päästäkseen kokoonpanoon.

– Meillä on hieno joukkue, johon useampi pelaaja on käynyt kertomassa olevan helppoa tulla mukaan, sillä meillä jokainen pelaaja on pestin mitta mikä tahansa otetaan porukkaan omina persooninaan, avaa Petri Kontiola

Runkosarjaa on jäljellä yksitoista ottelua, mikä nyt on tärkeää kun ollaan menossa hyvistä asemista kohti pudotuspelejä?

– Kaikista tärkeintä on pysyä terveenä ja tikissä. Kuntohuippua tarvitaan kun mennään kohti pudotuspelejä. Me Ilveksessä päätimme jo kauden alkupuolella että meidän ei tarvitse huudella tavoitteista vaan arki ratkaisee. Viikonlopun voitoista Tapparasta ha HIFK:sta tuli tietenkin hyvä fiilis, mutta meidän pitää vielä parantaa. Tapparaa vastaan nousimme köysistä kuin Rocky Balboa ja HIFK:a vastaan he olivat meitä energisempiä ja lopussa meidän pitää oppia pelaamaan loppuun saakka järkevää kiekkoa, painottaa Kontiola eväitä pitkään kevääseen.

Marko Anttila returns to Ilves for the remainder of the season
Jeremi Wehmas nauttii jokaisesta päivästä Ilveksessä
UUTISET