1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Urheilujohtaja Timo Koskelalle jatkosopimus

Urheilujohtaja Timo Koskelalle jatkosopimus

Ilves Hockey Oy

Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela, 42, jatkaa tehtävässään kevääseen 2025 ulottuvalla sopimuksella.

Ilves on tehnyt urheilujohtaja Timo Koskelan kanssa kolmivuotisen jatkosopimuksen. Koskelan nykyisestä sopimuksesta on jäljellä yksi kausi, ja ensi keväänä voimaan astuva jatkosopimus kattaa kaudet 2022–2025.

Timo Koskela on toiminut Ilves-Hockey Oy:ssä vuodesta 2018 lähtien, jolloin hän aloitti St. Louis Bluesin kykyjenetsijän roolinsa ohessa Ilveksen pelaajakoordinaattorina. Vuotta myöhemmin hän jätti työnsä NHL-seuran kykyjenetsijänä ja siirtyi Ilveksen urheilujohtajan tehtävään.

– On hienoa, että Timo on sitoutunut jatkamaan pitkäjänteistä työtään Ilveksessä. Hän on tuonut organisaatioomme valtavan määrän osaamista urheilupuolelle niin pelaajien kartoittamiseen kuin joukkueen rakentamiseenkin. Ilveksen uskottavuus ja kiinnostavuus on parantunut pelaajien ja muiden jääkiekossa toimivien sidosryhmien keskuudessa, mikä on näkynyt urheilutoimintamme kokonaisvaltaisena kehittymisenä, kommentoi Ilves-Hockey Oy:n toimitusjohtaja Risto Jalo.

Neljännen kautensa Ilveksen organisaatiossa aloittava Koskela uskoo seuran pitkäjänteisen ja jatkuvaan kehitykseen perustuvan työn vievän kohti menestystä.

– Ilveksen tarjoamaan jatkosopimukseen oli helppo sitoutua – työn monipuolisuus, kilpailullisuus ja tulevat mahdollisuudet kiehtovat ja motivoivat kovasti. Olemme löytäneet organisaationa oman tapamme toimia ja sitä kautta saaneet yhteistyössä kehitettyä urheilutoimintaamme. Haluamme jatkossakin kehittyä kaikilla eri osa-alueilla ja kamppailla koko ajan kovenemassa kilpailussa vuosittain menestyksestä, sanoo Koskela.

Ilves Club has a new host duo – will also be involved in game events
Sports director Timo Koskela signs a contract extension
UUTISET