1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. UROS LIVE -areena valmistuu joulukuussa 2021

UROS LIVE -areena valmistuu joulukuussa 2021

UROS LIVE

UROS LIVE -areenan käyttöönoton ajankohta on varmistunut. Yhdysvaltalaisen huippuarkkitehti Daniel Libeskindin muotokieltä ilmentävä elämysareena valmistuu Tampereen ydinkeskustaan joulukuussa 2021. Areenan ensimmäisten tapahtumien aikataulu tarkentuu myöhemmin.

Euroopan ensimmäinen kaupungin sydämessä sijaitseva monitoimiareena valmistuu Tampereen Kannen alueelle joulukuussa 2021. Tuolloin UROS LIVE -areenassa toimiva kumppaniverkosto voi aloittaa oman liiketoimintansa areenan tiloissa. UROS LIVE -areenalla tulevat jatkossa pelaamaan kummatkin Tampereen liigajoukkueet Ilves ja Tappara, lisäksi laajasta kumppaniverkostosta areenalla tulevat toimimaan hotellioperaattori Lapland Hotels, ravintolatoimija NoHo Partners, Veikkauksen kasino sekä Lippu.fi.

– On äärimmäisen hienoa, että valmistumisen aikataulu on nyt varmistunut. Tämä on upea uutinen paitsi joukkueille, kumppaneillemme sekä tapahtumajärjestäjille, mutta myös kaikille tamperelaisille. Areenan on tarkoitus sykkiä elämää vuoden jokaisena päivänä myös tapahtumien ulkopuolella ja toimia kaupunkilaisten olohuoneena, iloitsee UROS LIVE -areenan toimitusjohtaja Marko Hurme.

Huippukiekkoa ja tapahtumia kansainvälisen tason puitteissa

Useiden tapahtumajärjestäjien joukosta etenkin tamperelaiset jääkiekkojoukkueet Ilves ja Tappara odottavat uuteen kotiareenaan siirtymistä innolla.

– On hienoa, että pääsemme UROS LIVE -areenalle Suomen parhaisiin puitteisiin. Tämä on paitsi joukkueelle, niin myös kannattajillemme ja yhteistyökumppaneillemme upea mahdollisuus. Ottelutapahtuma ja saavutettavuus kaupungin ytimessä nostavat meidät täysin uudelle tasolle, tunnelmoi Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo.

– Uusi kotiareena on meille seurana tietenkin todella tärkeä asia. Olosuhteet ja ominaisuudet ovat pelaajille ja katsojille aivan huippuluokkaa, ei tämän tason areenaa ole Suomessa vielä koskaan ollutkaan. Tapparan historiassa kääntyy uusi sivu UROS LIVE -areenan tuodessa meille kansainvälisen tason olosuhteet, jatkaa Tapparan toimitusjohtaja Mika Aro.

UROS LIVE -areena otetaan käyttöön joulukuussa 2021. Elämysareenan tapahtumajulkistusten aikatauluihin palataan syksyn 2020 aikana. UROS LIVE -areena toimii Jääkiekon MM-kisojen päänäyttämönä toukokuussa 2022.


UROS LIVE -areena lukuina:

• UROS LIVE -areena valmistuu joulukuussa 2021
• Katsomokapasiteetti jääkiekko-otteluissa:
– 28 metrin kaukalolla 13 330 katsojaa
– 26 metrin kaukalolla 13 500 katsojaa
• Katsomokapasiteetti konserttikäytössä: 12–15 000 katsojaa
• Areenan hotellissa yhteensä 273 hotellihuonetta
• Areenassa yhteensä 52 aitioita
• Joukkueiden ja esiintyjien käyttöön 6 pukuhuonetta ja optio 2 lisäpukuhuoneelle

Ilves Hockey Podcast – Olli Mustonen
Päävalmentaja Jouko Myrrä positiivisin mielin kohti tulevaa
UUTISET