1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Tampereen Kannen areenan otteluiden lipunmyynti alkaa maanantaina 25.10.2021 klo 10.00!

Tampereen Kannen areenan otteluiden lipunmyynti alkaa maanantaina 25.10.2021 klo 10.00!

Ilves Hockey Oy

Ilves ja Tappara avaavat Tampereen Kannen areenan kotiotteluiden lipunmyynnin tulevana maanantaina klo 10.00. Liput tulevat myyntiin kaikkiin uudella kotiareenalla pelattaviin runkosarjan kotiotteluihin. Tampereen Kannen areenan avausviikonloppuna pelataan perjantaina 3.12. Tappara- Ilves ja lauantaina 4.12. Ilves- Tappara ottelut.

– Tampereen Kannen areenan avausviikonloppu on hieno yhteinen ponnistus Tapparan kanssa. Toivomme, että kannattajat lähtevät sankoin joukoin liikkeelle molempina päivinä ja saamme yhdessä kokea upean avausviikonlopun, kommentoi Ilves Hockey Oy:n toimitusjohtaja Risto Jalo.

– Olemme seuroina todella tyytyväisiä, että saamme tuotua otteluliput myyntiin uudelle areenalle! Ennakko kysyntä lippuja kohtaan on ollut todella suurta ja vihdoin voimme vastata tähän kysyntään. Tappara ja Ilves järjestävät avausviikonlopun ottelut yhteistyössä ja tulemme myös jakamaan historiallisesti otteluiden lipunmyynnin tulot seurojen kesken, kommentoi Tapparan toimitusjohtaja Mika Aro lipunmyynnin avausta.

Lippujen varaaminen ei ole mahdollista ja lipunostorajoitus on 10 lippua/henkilö, pois lukien ryhmämyynti. Ryhmien lippujen tilaukset Lippupisteen yritys- ja ryhmämyynnin kautta ark klo 9-16, puh. 0600 413 141 tai ryhmat@lippu.fi.

Julkaisemme avausviikonlopun otteluinfon marraskuun aikana.

Lue: Uusi aikakausi alkaa joulukuussa – hanki kausikorttisi!


Tampereen Kannen areenan lippujen hintakategoriat:


Saapuminen Tampereen Kannen areenalle | Pysäköinti Tampereen Kannen areenalla

Matias Mäntykivi hakee seuraavaa askelta urallensa Ilveksessä
Les is More – tehopuolustaja Lancasterin tarina
UUTISET