1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Uusi Ilves-Appi kokoaa Ilves-yhteisön mobiiliin

Uusi Ilves-Appi kokoaa Ilves-yhteisön mobiiliin

Ilves-Hockey Oy

Ilves ry on ottanut käyttöön uuden Ilves-Appi-mobiilisovelluksen. Sovelluksesta löytyvät jatkossa koko Ilves-yhteisön ajankohtaiset uutiset ja tapahtumat. Ilves-Appi on samalla seuran jäsenkorttisovellus, joka on valmiina käytettäväksi missä ja milloin vain.

Myös Ilves-Hockey Oy ja Ilves Edustus Oy ovat mukana sovelluksessa. Ilves-Appi kokoaa yhteen sekä jalkapallon että jääkiekon uusimmat Ilves-uutiset liigatasoilta.

Uusi mobiilisovellus on suunniteltu ennen kaikkea seuratoimintaa varten. Siinä on huomioitu kaikki Ilveksen sidosryhmät: jaostot, joukkueet, pelaajat, vanhemmat, kannattajaryhmät ja yhteistyökumppanit. Sovelluksen push-viesteillä pystytään reagoimaan nopeasti esimerkiksi harjoitusaikojen muutoksiin. Tärkeät viestit voi lisäksi tallentaa myöhempää käyttöä varten.

Ilves-Appin käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Sovellus ladataan sovelluskaupasta ja rekisteröitymisen yhteydessä tunnistautuminen tapahtuu jäsenrekisteristä automaattisesti. Tämän jälkeen jäsenkorttia käytetään ilman erillistä tunnistautumista.

Ilves-Appin toteuttaa Arena Interactive Oy.

Hockey Drivers | Ilveksen autossa: Jarkko Parikka & Juhani Tamminen
Joe Piskula nauttii vastustajan kärkiketjujen pimentämisestä
UUTISET