Vesa Suonsyrjä
Lukko KE 3.2. klo 18:30 Ilves

Ilves matkustaa tänään Raumalle, jossa se kohtaa toisena päivänä perättäin Lukon. Eilen sarjakärjessä viihtyvä Lukko oli Hakametsässä vahvempi lukemin 1-4.

Ilveksen pelissä hyviä elementtejä

Vaikean jakson jälkeen Ilves pelasi eilen selvästi paremman ottelun kuin tammikuussa kertaakaan. Etenkin joukkueen liike oli palannut ja paremmalla viimeistelyllä Lukko olisi eilen ollut kaadettavissa. Alivoimalla Ilves puolusti tiiviisti ja selvitti kaksi kahden miehen alivoimaa.

Muutamat henkilökohtaiset virheet ja tehottomuus oli liian suuri yhtälö voittoa ajatellen sarjan kenties parasta joukkuetta vastaan. Myös jäähyjä Ilves otti liikaa suhteessa vastustajaan. Selkeästä turhautumisesta tuomarointia kohtaan kielii varamaalivahti Ville Kolppasen saama kymmenminuuttinen suunsoitosta.

Ilveksen kokoonpanossa uutena poissaolijana on Kalle Maalahti, joka on pelikiellossa. Joose Antonen nousee 13. hyökkääjäksi.

Lukko ollut kotikaukalossa lähes voittamaton

Neljätoista kotiottelua – kolmetoista voittoa. Maalisuhteella 61-17. Ainoastaan KalPa on hakenut voiton Kivikylän Areenalta reilut kaksi kuukautta sitten. Siinä on haaste, joka on tänään Ilvestä vastassa.

Lukolla on oikeastaan kaikki tärkeimmät palaset joukkueessaan kunnossa. Lassi Lehtinen johtaa maalivahtitilastoja, Vili Saarijärvi on puolustajien pisteykkönen ja ykkössentteri Daniel Audette on liigan pistepörssissä kolmantena. Kaksikymmentä tehopistettä on saavuttanut kuusi pelaajaa ja kymmenen tehopistettä kolmetoista pelaajaa.

Ilveksen poissaolot ja alustavat toipumisajat 3.2.2021 :

Kalle Maalahti, pelikiellossa (kymppitili täynnä)
Matias Myttynen, päivä kerrallaan – 1 viikko
Niko Peltola, Helmikuu 2021
Taavi Vartiainen, toistaiseksi

Lukko grabbed points from Hakametsä
Jääkiekkomuseossa nähtävissä Ilves 90 vuotta näyttely!
UUTISET