Ilves.com

Viikkokatsaus tehdään yhteistyössä Kello ja Kultasepänliike J.I. Wahlberg:n kanssa.

Viime viikko piti sisällään kolme vierasottelua. Ilves nappasi viikon ainoan voiton HIFK:n vieraana. Numeroihin 2-5 päättyneessä voitossa kunnostautui Petri Kontiola kahdella maalilla ja Tuomas Salmela naamablokillaan.

Viikon tappiot tulivat tiistaina Kärpille ja lauantaina Sportille. Vaasassa lauantaina oli syksyn runsaslukuisin vieraspelireissu kannattajilla, kun lähes 200 kannattajaa oli Osasto 41:n järjestämällä megamatkalla tukemassa joukkuetta. Ilveksen pelillisistä haasteista huolimatta ilmapiiri on pelaajistossa positiivinen, kuten saimme havaita viime viikon haastatteluista.

Maanantaina julkaistiin A-maajoukkue Karjala-turnaukseen. Ilveksestä mukaan valittiin ensimmäistä kertaa urallaan Joona Ikonen. Ilveksen sopimuspelaajista valittiin useita pelaajia myös nuorten ja poikien maajoukkueisiin mm. erinomaista tulokaskautta pelaava Jani Nyman.

Tällä viikolla Ilves on evakossa legendaarisessa Hakametsässä NHL:n Global Seriesin vuoksi. Viikonloppuna pelataan Nokia Arenalla ottelut Colorado Avalanchen ja Columbus Blue Jacketsin välillä.

Ilves pelaa tällä viikolla kolme vierasottelua Jukureita, JYPiä ja KooKoota vastaan. Tiistaina nähdään kaukalossa myös Henrik Haapala, joka on ollut sivussa loukkaantumisen vuoksi.

Lokakuun Kotipizza-pelaajaksi on äänestetty Jani Nyman. Äänestäneiden kesken arvotun ravintolalahjakortin voittaja on Noora K. Osallistu marraskuun Kotipizza-pelaajan äänestykseen ja Kotipizza-lahjakortin arvontaan täällä!

Isänpäivä lähestyy ja nyt Ilves-Kaupasta löydät parhaat lahjat isälle. Viime viikolla Ilveksen Matkassa -podcastissa vieraana ollut Sami Hintsanen piti jalassaan uusia aamutohveleita, joka on erinomainen vaihtoehto isänpäivälahjaksi.

Seuraava kotiottelu on edessä 19.11., jolloin 80s Night -teemaottelussa vastaan asettuu Vaasan Sport. Pukeudu otteluun kasariteeman mukaisesti ja voit voittaa upeita palkintoja — hanki lippusi nyt!


Ilveksen pelaajia valittiin maajoukkueisiin
Työteliäs Ilves kahmaisee kolme pistettä Mikkelistä
UUTISET