1. Etusivu
  2. Otteluennakko
  3. Yli 10 000 lippua myyty – playoffs-ottelusarja jatkuu tänään!

Yli 10 000 lippua myyty – playoffs-ottelusarja jatkuu tänään!

Ilves.com
Ilves LA 2.4. klo 17:00 Kärpät

Ilves ja Kärpät kohtaavat tänään huimassa neljännesfinaalisarjassa viidettä kertaa valtavan yleisömäärän kannustaessa Ilvestä kohti kolmatta kiinnitystä semifinaalipaikkaan. Nokia Arenalla on tänään tarjolla elämys joka ei jätä ketään kylmäksi!

Neljännesfinaalit: Ilves-Kärpät 2-2

Ottelusarjan tasaisuutta kuvaa fakta siitä, että kolmesti perättäin sarjassa ollaan menty jatkoerään. Ilveksen voitettua ensimmäisen ja toisen ottelun on Kärpät onnistunut vastaavasti kääntämään kaksi seuraavaa ottelua niukimmalla mahdollisella erolla.

Tässä äärettömän laadukkaassa sarjassa molemmat joukkueet puolustavat erinomaisesti oman maalin edustaa ja maalimäärät ovat jääneet vähiin avausottelun jälkeen. Erikoistilanteita ei ole tullut paljoa, mutta ne ovat olleet ratkaisevassa roolissa kahden edellisen ottelun ratkaisumaaleissa. Neljässä ottelussa Ilves on iskenyt kymmenen maalia ja Kärpät seitsemän maalia. Näistä maaleista ylivoimalla Kärpät on tehnyt kolme ja Ilves kaksi maalia.

Todellinen herkkupala luvassa

Otteluun on nyt aamupäivän tiedolla myyty jo reilut 10 000 lippua. Nokia Arenalla kuudes kenttäpelaaja on varmasti huippuunsa viritetty ja areenalla on tunnelma katossa. Ottelusarjan edetessä jokaisen voiton arvo nousee ja tänään molemmilla joukkueilla on mahdollisuus laittaa sarja katkolle maanantain kohtaamiseen. Ilveksen kokoonpanossa on positiivisia uutisia, kun Petri Kontiola ja Henrik Haapala palaavat kokoonpanoon!

Kuka nousee sankariksi, kuka räjäyttää Nokia Arenan täyteen riemuun? Kauden toistaiseksi tärkein ottelu laitetaan tänään käyntiin kello 17:00, hanki lippusi ja lähde kokemaan todellista playoffs-hurmosta!

Osta lippu


Ottelutapahtuma

Tapahtuman ovet aukeavat 1,5h tuntia ennen ottelun alkua kello 15:30. Ottelun alkushow alkaa kello 16:45. Saavuthan ajoissa paikalle ruuhkan välttämiseksi. Lue lisää Nokia Arenan ravintolapalveluista ja saapumisesta.

Pregame- ja aftergame-tapahtumat

Original Long Drink Barin happy hour kello 15:30-16:30. Pregame-tapahtuma alkaa noin kello 16:00, jossa haastateltavana on Ilveksen maalivahtivalmentaja Markus Korhonen. Tapahtumassa järjestetään myös avausmaaliveikkaus, jonka palkintona on #18 Simon Johanssonin maila nimikirjoituksella. Aftergame-tapahtumassa ottelun jälkeen on luvassa pelaajahaastattelu.

Ottelulipulla veloituksetta Nokia Arenalle: Nyssen kyytiin jääkiekko-ottelulipulla


Pelaajakommentit, Miro Nalli
Haastattelu: Vesa Suonsyrjä

Omatoimisten aamujäiden jälkeen tavoitettu Miro Nalli hehkui positiivisuutta kun keskustelimme illan ottelusta, josta ei puutu panosta ja johon odotetaan hurjaa yleisömäärää.

Morjesta Miro, miltä kropassa tuntuu näin aamupäivällä?

– Nyt tuntuu hyvälle. Eilen kun muutaman pelin sivusta seuranneena hyppäsin mukaan peliin jalat tuntuivat pelin jälkeen raskaille, mutta nyt on taas mieli kirkkaana ja jalka raikkaana, hymyilee Nalli.

Miten joukkueena olette lähestyneet illan ottelua?

– Eilen pelin jälkeen käytiin joukkueen kesken nopeasti tilanne lävitse ja todettiin että siihen tunteeseen ei voi jäädä kiinni vaan ajatukset käännettiin heti tämän päivän peliin ja uuteen mahdollisuuteen voittaa. Tänään on uusi mahdollisuus ja fiilis on huipussaan – heräsin jo tuntia ennen herätyskelloa kun olen illan pelistä niin innoissani.

Kuva: Pekka Suojanen, Ilves.com

Illan ottelussa on varmuudella uusi Ilveksen pudotuspelien yleisöennätys paikalla. Viisinumeroinen yleisömassa on varmasti se kuudes kenttäpelaaja?

– Kyllä se alkaa olemaan jo seitsemäs, nauraa Miro Nalli.

– Näin läheltä katsomosta käsin tätä kannustusta ja onhan se todella vaikuttavaa. Kun lähempää sitä seurasin niin aivan älyttömän hienoa työtä tehdään kyllä katsomossa. Tuollainen kannustus sytyttää pelaajat vaikka väkisin, hehkuttaa Nalli.

Kärpät tasoitti neljännesfinaalisarjan
Kova kamppailu päättyi Ilveksen kolmanteen kiinnitykseen kohti jatkopaikkaa
UUTISET