1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Ystävänpäivänä lasten syövän vastainen ottelu

Ystävänpäivänä lasten syövän vastainen ottelu

Ilves-Hockey Oy

Keskiviikkona 14.2. Ilves—HIFK-ottelussa taistellaan #yhdessä lasten syöpää vastaan.

Tiesitkö, että joka vuosi noin 150 suomalaista lasta sairastuu syöpään? Syöpään sairastuminen eristää lapsen ystävistä, koulusta ja harrastuksista. Tällöin sairastunut ja hänen perheensä tarvitsee arkeensa #erätaukoja. Sylva ry tukee perheiden jaksamista arjessa.

Kansainvälistä lasten syövän päivää vietetään 15. helmikuuta. Liiga on viime kauden tapaan mukana Sylva ry:n tunteikkaassa #erätauko-kampanjassa. Myös Ilves tukee tätä tärkeää kampanjaa.

Pirkanmaan alueella toimivan Syli ry:n vapaaehtoiset ovat paikalla keskiviikkona 14.2. Ilves–HIFK-ottelussa kertomassa lasten syövistä, niiden vaikutuksesta perheiden arkeen ja perheiden tarvitsemasta tuesta.

Tarjoa sinäkin erätauko syöpään sairastuneelle lapselle ja hänen perheelleen lähettämällä viesti ERÄTAUKO numeroon 16499. Viestin hinta on 10€ ja se veloitetaan puhelinlaskullasi. Tekstiviestilahjoitus toimii Elisan, Saunalahden, Telian ja DNA:n -liittymillä.

Voit tehdä myös kertalahjoituksen täällä: www.sylva.fi/lahjoita.

Ystävänpäivän Ilves—HIFK-ottelussa järjestetään myös Sylva ry:n lipaskeräys, jolla tuetaan muun muassa paikallisen Syli ry:n vapaaehtoistyötä.

Kun syöpä tekee pahaa, #erätauko tekee hyvää.

Juhani Tamminen pitkään sivussa
HIFK vieraaksi ystävänpäivän kamppailuun
UUTISET