1. Etusivu
  2. Otteluennakko
  3. Ärsytetty Ilves hakemaan revanssia Vaasasta

Ärsytetty Ilves hakemaan revanssia Vaasasta

Mikko Aaltonen
Sport LA 4.11. klo 17:00 Ilves

Ilveksen hieno voittoputki katkesi torstaina Kärppiä vastaan loppulukemia paremman peliesityksen jälkeen. Tuoreessa muistissa on myös voittoputkea edeltänyt kotitappio nimenomaan Sportille.

Ilveksen viikko alkoi hienolla taisteluvoitolla KalPasta vieraskaukalossa. Samu Baun ja Matias Mäntykiven maaleilla Kuopiosta irtosi 2-1-vierasvoitto. Torstaina Kärpät oli kuitenkin etevämpi Nokia Arenalla, ottaen 4-0-voiton matkaansa Niklas Kokon Liigauran ensimmäisen nollapelin siivittämänä.

Ilveksen tavoin myös Sportin neljän ottelun voittoputki tuli päätökseen torstaina, kun JYP oli kotikaukalossaan vaasalaisia parempi maalein 3-2. Sportin maaleista vastasivat ensimmäisen Liigamaalinsa tehnyt Oskari Hult sekä Axel Holmström.

Joukkueiden edellinen keskinäinen pelattiin vajaat kaksi viikkoa sitten Nokia Arenalla, jolloin Sport taivutti voiton itselleen loppuhetkien maaleilla lukemin 4-2. Ilveksen osumat niittasivat Petr Kodýtek ja Eemeli Suomi.

SEURAA HEITÄ:
Ilveksen puolustaja Les Lancaster ei ole tehopisteiden muodossa ollut aivan samanlaisessa vireessä kuin aiemmilla Ilves-kausilla, mutta peliesitykset näyttävät siltä, että hetkenä minä hyvänsä tehopisteitäkin alkaa taas ropista. Kolmatta kauttaan Ilveksessä pelaavan luottopuolustajan pelaamisessa kannattaa seurata erityisesti kiekollista tekemistä hyökkäyssuuntaan.

Sport-leiristä kannattaa luonnollisesti ottaa seurantaan Ilves-kasvatti Miro Nalli. Viime kauden ensi metreillä Vaasaan siirtynyt Nalli on ottanut paikkansa Sportin kakkosketjun laidasta ja toisesta ylivoimaviisikosta. Kauden avausmaali on vielä tekemättä ja se saa jäädä odottamaan tulevaisuutta vielä lauantainakin.

MISTÄ SEURATA:
Ottelu alkaa Vaasan Sähkö Areenalla kello 17.00. MTV Urheilun suora lähetys alkaa kello 16.45. ILVES+:n ottelulähetys käynnistyy kello 16.00. Tämän viikon vastuu-teemaa käydään läpi muun muassa Ilveksen puolustaja Les Lancasterin, valmentaja Joonas Tanskan ja Sportin urheilujohtaja Herkko Kosken kanssa.

Kärpät tehokkaampi Tampereella
Ilves haki täyden pistepotin Vaasasta
UUTISET