1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Brändi- ja strategiatyön palautekyselyn tulokset

Brändi- ja strategiatyön palautekyselyn tulokset

Ilves-Hockey Oy

Julkaisimme alkukesästä kyselyn, jolla kartoitimme yleisön mielipidettä Ilveksen brändiin, strategiatyön tuotoksiin sekä yleisesti Ilves-Hockey Oy:n tarjoamiin palveluihin. Saimme 552 vastausta kesän aikana.

Olemme erittäin kiitollisia näistä kaikista vastauksista. Erityisen ilahtuneita olimme siitä, että monet vastaajat olivat avoimesti kirjanneet mielipiteitään ja ehdotuksiaan runsain mitoin ja vaivaa nähden. Ilves ja sen menestyminen koettiin tärkeäksi asiaksi, ja tässä haluttiin olla avuksi.

Kaikki vastaukset on jaettu Ilveksen organisaation sisällä. Kysely sulkeutui vasta syksyllä, mutta jo kesän aikana otimme oppeja vastauksista esimerkiksi toteuttaessamme Ilves-Kaupan fyysistä ja digitaalista uudistamista. Vapaissa kommenteissa annetut kehitysehdotukset on kaikki luettu ja analysoitu.

Vastaukset auttavat meitä pitkän aikavälin kehittämisen suuntaamisessa. Toimintamme siirtyessä kirkkaisiin UROS LIVE -areenan valoihin toimintaedellytyksemme paranevat ja palveluiden kehittäminen saa täysin uusia mahdollisuuksia. Tässä kehittämisessä haluamme jatkossakin kuunnella herkällä korvalla kannattajiemme, yrityskumppaniemme ja muidenkin sidosryhmiemme mielipiteitä.

Palautekyselyyn vastanneiden joukosta on arvottu neljä kappaletta Ilves-Kaupan lahjakortin saajia. Voittajat on kontaktoitu henkilökohtaisesti.

Alla numeeriset vastaukset kysymyksiimme.


MISSIO

”Missiomme on tarjota yhteisöllisyyttä, elämyksiä ja voittajuutta.”

Yhteisöllisyys, elämyksellisyys ja voittamisen riemu ovat niitä asioita, jotka saavat meidät toistuvasti Ilveksen pariin. Erityisen hienoa on kun nämä asiat yhdistyvät. Haluamme voittaa yhdessä. Ja jos häviämme, häviämme yhdessä, tyylikkäästi ja arvokkaasti. Elämyksiä saamme joka tapauksessa.

Ollaanko oikeilla jäljillä, miten koet mission?

Vastauksia 545 kpl

Vastausten keskiarvo: 85 / 100


ARVOT

TAVOITTEELLISUUS

Kaikki toimintamme tähtää menestykseen. Olemme kunnianhimoisia ja ammattimaisia niin yksilöinä kuin joukkueena ja yhtiönäkin. Teemme töitä suunnitelmallisesti ja jatkuvasti kehittyen. Tekemisen rima on korkealla niin pelaajilla kuin kaikilla muillakin.

VÄLITTÄMINEN

Välittäminen on toisten kunnioittamista ja reilua asennetta. Se on välittämistä niin yksilöstä kuin yhteisöstä, jokaisesta ihmisestä ja samalla koko joukosta. Hyvä yhteisö rakennetaan välittämällä ja näyttämällä itse esimerkkiä.

VASTUULLISUUS

Haluamme edistää ihmisten välistä vuorovaikutusta ja yhteisöllisyyttä, sekä vähentää pelkoja ja ennakkoluuloja. Ymmärrämme että meitä kuunnellaan ja käytämme ääntämme vastuullisesti. Olemme yhtiönä vastuullisia ympäristön ja yhteiskunnan suhteen sekä huolehdimme taloudellisesta kestävyydestämme.

AVOIMUUS

Olemme avoimia sekä viestinnässä että organisaationa. Yhdessä tekemisen kulttuuri perustuu kuunteluun, keskusteluun sekä toiminnan ja päätösten läpinäkyvyyteen. Organisaationa olemme avoimia ja helposti lähestyttäviä emmekä sulje pois ketään jääkiekon ulkopuolisten seikkojen vuoksi.

Ollaanko oikeilla jäljillä, ovatko mainitut arvot sopivat Ilvekselle?

Vastauksia 545 kpl

Vastausten keskiarvo: 88 / 100

Toimiiko Ilves-Hockey Oy mielestäsi tällä hetkellä edellä mainittujen arvojen mukaisesti?

Vastauksia 524 kpl

Vastausten keskiarvo: 83 / 100


OTTELUTAPAHTUMA

Vastauksia 514

Arvosteluasteikko 1 – 5

Tunnelma: 4,0

Musiikki: 3,6

Kuulutukset: 3,6

Ottelun alun joukkueen esittely ja jäälle tulo: 3,9

Erätaukoviihde jäällä: 2,8

Erien aikainen viihde kuten cheerleading: 3,3

Ravintolapalvelut: 3,0

Koen ottelutapahtuman kehittyneen hyvään suuntaan: 3,8


FANITUOTTEET

Fanituotteiden tyyli ja laatu

Vastauksia 505 kpl

Vastausten keskiarvo: 60 / 100

Fanituotteiden saatavuus

Vastauksia 476 kpl

Vastausten keskiarvo: 57 / 100


UUSI TEKSTIÄ SISÄLTÄVÄ LOGO

Halusimme logoversion, josta käy ilmi seuran nimi, paikkakunta sekä värit. Uutta logoversiota aiomme käyttää Rauno Bromsin suunnitteleman koko Ilves-perheen logon ohessa.

”Suunnittelun lähtökohtana oli tehdä perinteitä kunnioittava, moderni ja raikas seuratunnus, jonka ilvesläiset voivat tuntea omakseen. Tunnus koostuu ilvesmäisistä elementeistä: mustavihreä pohja sekä poikkiraita Ilveksen pään taustalla ovat viittaus Ilveksen ensimmäisiin peliasuihin ja aiemmin käytössä olleisiin tunnuksiin. Seuran virallisen logon, Ilveksen pään, ympärille on kirjoitettu Ilveksen keltaisella “Ilves Tampere Hockey Club”-teksti. Logon pyöreä muoto kuvastaa jääkiekkoa.” – Antti Tuomisto

Mikä on uuden logon yleisvaikutelma? Asteikko 1 (heikko) – 5 (erinomainen)

 Vastauksia 500 kpl

Vastausten keskiarvo: 3,7 / 5

Haluaisin nähdä tekstiä sisältävää logoa (voit valita useamman vaihtoehdon) 

Vastausvaihtoehdot | Vastaukset

Liigaotteluiden pelipaidassa aina | 11,09 % (55)

Liigaotteluiden pelipaidassa erityistilanteissa, esim. kolmospelipaidassa | 33,67 % (167)

CHL:n markkinointimateriaalissa | 63,91 % (317)

CHL:n pelipaidassa | 69,35 % (344)

Fanituotteissa normaalin logon lisäksi | 42,54 % (211)

Sosiaalisessa mediassa toisinaan | 40,32 % (200)

Julkaisuissa, ilves.comissa jne. toisinaan| 33,67 % (167)

Ei yhtään missään | 14,31 % (71)

Vastaajia yhteensä: 496


YRITYSASIAKKAIDEN KYSYMYKSET

Kysyimme yritysasiakkailta palveluistamme ja saimme hyvää palautetta myynnin kehittämiseen sekä myös vinkkejä Ilves-klubin palveluiden parantamiseksi. Yleisarvio myynnin palveluista oli hyvä, joskin kehittämisen kohteitakin löytyi.

Standardimuotoinen suositteluindeksi, NPS-luku (Net Promoter Score), oli tämän tutkimuksen valossa 54. NPS-kyselyn skaala on -100 – 100 ja tulostamme voidaan pitää kohtuullisen hyvänä. Yritysasiakkaamme ovat siis valmiita suosittelemaan palveluitamme muillekin.

Olemme erittäin sitoutuneita parantamaan yritysasiakkaille tarjoamiamme palveluita. Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaillemme jatkuvasti kehittyvää arvoa – haluamme että kumppanuus Ilveksen kanssa hyödyttää asiakkaitamme heidän omassa pelissään.

Hyvää pelikauden alkua kaikille kannattajillemme ja kumppaneille!

U20-joukkueen syyskuun pelaaja valittu
Brand & Strategy questionnary feedback
UUTISET