1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Colton Beck ja Daniel Gazda Ilvekseen

Colton Beck ja Daniel Gazda Ilvekseen

Ilves Hockey Oy

Hyökkääjä Colton Beck, 31, ja puolustaja Daniel Gazda, 24, liittyvät Ilveksen riveihin loppukauden kattavilla sopimuksilla.

Monikansallisessa ICEHL-sarjassa pelaavasta Dornbirn Bulldogsista Ilvekseen siirtyvä kanadalaishyökkääjä Colton Beck teki itävaltalaisseurassa 45 ottelussa tehopisteet 13+20=33. Ensimmäistä kauttaan Euroopassa pelaava Beck oli Dornbirnin tehokkain pelaaja ja toimi joukkueen varakapteenina. 180-senttinen, 85-kiloinen ja vasemmalta puolelta laukova hyökkääjä on pelannut Pohjois-Amerikassa 343 AHL-runkosarjaottelua, joissa hän on merkkauttanut pisteet 42+68=110.

Tšekin pääsarjasta PSG Berani Zlínin joukkueesta saapuva puolustaja Daniel Gazda iski tällä kaudella 47 ottelussa tehot 11+10=21, joilla hän oli joukkueensa paras pistemies ja sarjan puolustajien maalipörssin kärki. 183-senttinen, 91-kiloinen ja oikealta puolelta laukova puolustaja on merkkauttanut Tšekin liigassa yhteensä 191 runkosarjaottelussa pisteet 24+31=55. Gazda pelasi viime kaudella Tšekin A-maajoukkueessa seitsemän ottelua, joissa hän teki yhden maalin.

Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela sanoo Beckin ja Gazdan vahvistavan joukkuetta sekä monipuolisuudellaan että erityisosaamisellaan.

– Colton Beck pystyy pelaamaan kaikkia hyökkäyksen paikkoja, ja hänen kokemuksensa, asenteensa ja työmääränsä tulevat varmasti auttamaan meitä loppukauden aikana. Daniel Gazda tuo vaihtoehtoja puolustukseemme ja yhden mahdollisen lisäkortin katsottavaksi ylivoimapeliimme. Hänen laukauksensa on erinomainen, eikä hän pelkää käyttää sitä. Näiden vahvistusten myötä saamme joukkueeseemme tarvitsemaamme lisäsyvyyttä ja vaihtoehtoja, kommentoi Koskela.


Pelinumerot Ilveksessä

Colton Beck #36 | Daniel Gazda #22


Lue myös

Ennakko: Härkäviikon päätteeksi klassikko-ottelu HIFK:ta vastaan

Härkäviikon päätteeksi klassikko-ottelu HIFK:ta vastaan
Ilves sign Colton Beck and Daniel Gazda
UUTISET