1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Päivitetty: Hyväntekeväisyyslähetys Keltavihreä vuorokausi siirtyy järjestettäväksi 24.4. koronavirustartunnan vuoksi

Päivitetty: Hyväntekeväisyyslähetys Keltavihreä vuorokausi siirtyy järjestettäväksi 24.4. koronavirustartunnan vuoksi

FUN Tampere

FUN Tampereen 24 tunnin mittainen hyväntekeväisyyslähetys Keltavihreä vuorokausi siirtyy järjestettäväksi lauantaina 24.4.

Maaliskuun lopussa julkistettu ja alun perin 10.4. alkavaksi aiottu Keltavihreä vuorokausi siirretään idean isän, Mikko Aaltosen saatua positiivisen tuloksen koronavirustestissä. Lähetys tahdotaan tuottaa terveys edellä ja laatutakuulla, joten tässä tilanteessa siirtäminen nähtiin järkevimmäksi ratkaisuksi.

Olosuhteisiin nähden hyvin voiva FUN Tampereen Ilves-selostaja sekä koko FUN Tampereen tiimi suuntaavat katseensa jo loppukuun hienoon Ilves-henkeä huokuvaan jättilähetykseen. Ilveksen juniorikiekon hyväksi järjestettävä suora maratonlähetys kuullaan FUN Tampereelta lauantaina 24.4. klo 9 alkaen.

Keltavihreässä vuorokaudessa on luvassa aiemmin ilmoitetun mukaisesti Ilves-henkisiä haastatteluja, kiekkovisailua, hyvää musiikkia, rentoa tunnelmaa sekä yllätyksiä. Jos pudotuspelipaikkansa jo varmistaneella Ilveksellä on kyseisenä päivänä peli, sen ottelulähetys sisältyy myös Keltavihreään vuorokauteen. FUN Tampere selostaa kaikki Ilveksen liigaottelut.

Lähetyksellä kiinnitetään huomioita 1.4. käynnistyneeseen ja koko huhtikuun kestävään tekstiviestikeräykseen. Ilves ry:n järjestämällä keräyksellä saadut varat ohjataan Ilves-junioreiden olosuhdemaksuihin ja Kari ”Kilu” Järvisen luistelukouluun. Lahjoituksen voi tehdä 30.4. asti laittamalla tekstiviestin ILVES10 numeroon 16155. Keräyssumma on 10 euroa. (Keräyssumma vähentyy seuraavassa puhelinlaskussa. Laskuttajana näkyy Arena Interactive.)


Alkuperäinen uutinen (31.3.):

FUN Tampereella kuullaan Ilveksen 90-vuotispäivänä 10.4. 24 tunnin mittainen suora hyväntekeväisyyslähetys – Keltavihreä vuorokausi.

Lauantaina klo 9 alkavaan maratonlähetykseen kuuluu myös Ilveksen runkosarjaohjelman viimeinen liigaottelu Ilves-Tappara. Ottelun tulkitsee FUN Tampereen jääkiekkoselostaja Mikko Aaltonen, jonka mielessä ajatus hyväntekeväisyysspektaakkelista on muhinut jo syksystä 2015.

– Idean sain FUN Tampereen Kiekon ensimmäisenä syksynä, ja nyt oli hyvä aika jalostaa se käytäntöön, sanoo viidettä kautta Ilves-pelejä FUN Tampereella selostava Aaltonen.

Lähetyksellä kiinnitetään huomioita 1.4. käynnistyvään ja koko huhtikuun kestävään tekstiviestikeräykseen. Ilves ry:n järjestämällä keräyksellä saadut varat ohjataan Ilves-junioreiden olosuhdemaksuihin ja Kari ”Kilu” Järvisen luistelukouluun. Lahjoituksen voi tehdä laittamalla tekstiviestin ILVES10 numeroon 16155. Keräyssumma on 10 euroa.

– Jos yhdenkin lapsen kynnys aloittaa harrastus saadaan hyväntekeväisyydellä matalemmaksi, olemme onnistuneet, kertoo Aaltonen.

Ammattiselostaja Aaltonen on erikoisessa tilanteessa, sillä vaikka hän on selostanut vuosien ajan, niin radiojuontajan debyyttinsä hän tekee nyt. 24 tunnin suorassa lähetyksessä.

– Odotan Keltavihreästä vuorokaudesta yhtä elämäni hauskimmista keikoista. Olen parhaimmillani silloin, kun jää pikkuisen tilaa improvisaatiolle ja tässä lähetyksessä on varmasti sellaisia hetkiä luvassa, ennakoi Aaltonen.

Lähetystä juontavat Aaltosen lisäksi muut FUN Tampereen aalloilta tutut äänet, kuten Valtteri Makkonen. Luvassa on Ilves-henkisiä haastatteluja Pohjois-Amerikasta asti, kiekkovisailua, hyvää musiikkia, rentoa tunnelmaa sekä yllätyksiä. Myös kuulijat voivat osallistua lähetykseen puhelimitse tai somen kautta. Somessa aihetunnisteena toimii #Funkiekko24.

Ilves ry:n varapuheenjohtaja Jarmo Huhtala näkee kampanjan osoituksena välittämisestä.

– Välittäminen on toisten kunnioittamista ja reilua asennetta. Se on välittämistä niin yksilöstä kuin yhteisöstä, jokaisesta ihmisestä ja samalla koko joukosta. Tämä hyväntekeväisyyskampanja on hyvä mahdollisuus viedä positiivista sanomaa eteenpäin! Kiitos Ilves-Hockey Oy ja FUN Tampere, jotka mahdollistatte tämän keräyksen, sanoo Huhtala.

Ajoituksellisesti tempaus osuu paitsi Ilveksen merkittävään juhlapäivään, myös yhteiskunnallisesti haastavaan tilanteeseen. FUN Tampereella paikallinen hyväntekeväisyystyö nähdäänkin erittäin tärkeänä juuri tässä hetkessä.

– Koronakriisin supistettua huomattavasti lasten ja nuorten kohtaamisia vastuullisten aikuisten kanssa, on yhteiskunnan nuorimpien jäsenten hyvinvoinnista oltu syystäkin huolissaan. Vastuullisen, paikallisen seuratoiminnan selviytyminen koronakriisin yli onkin koko alueen ihmisten hyvinvoinnin kannalta keskeinen asia, jonka jälleenrakentamista FUN Tampere Ilves-Hockey Oy:n ja Ilves ry:n pitkäaikaisena kumppanina tahtoo olla tukemassa, kertoo FUN Tampereen ohjelmapäällikkö Valtteri Kujansuu.

Keltavihreä vuorokausi ja hyväntekeväisyyskeräys lyhyesti:

Keltavihreä vuorokausi FUN Tampereella 10.4. klo 9 alkaen.

Keräys käynnissä 1.-30.4.2021. Lahjoituksen voi tehdä laittamalla tekstiviestin ILVES10 numeroon 16155. Keräyssumma on 10 euroa. (Keräyssumma vähentyy seuraavassa puhelinlaskussa. Laskuttajana näkyy Arena Interactive. Rahankeräyksestä vastaa Ilves ry. Pienkeräysnumero RA/2021/316.)

Lahjoitukset ohjataan junioreiden olosuhdemaksuihin ja Kari ”Kilu” Järvisen luistelukouluun. Varoilla tuetaan tyttöjen ja poikien harrastamisen maksuja sekä jääkiekon aloittamista sen alkutaipaleella.

Ilveksen Liiga-joukkue palaa normaaliin toimintaansa 6.4.2021
Ilves ja Sport palaavat kaukaloon Vaasassa
UUTISET