1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Ilveksen autossa -ohjelma avaa ikkunan nuorten liigapelaajien arkeen

Ilveksen autossa -ohjelma avaa ikkunan nuorten liigapelaajien arkeen

Ilves-Hockey Oy

Ilves-Hockey Oy ja autokoulu Hockey Drivers Ky ovat solmineet kautta 2017-2018 koskevan yhteistyösopimuksen, jonka näkyvimpänä elementtinä on uusi sosiaalisen median kanavissa esitettävä Ilveksen autossa -ohjelmasarja. Sarjassa pureudutaan nuorten liigapelaajien arkeen tutustumalla heihin hieman totuttua syvemmältä. Sarjan kuvauspaikkana toimii Hockey Driversin Ilves-väreihin teipattu autokoulun opetusauto. Uusi Ilveksen autossa -jakso ilmestyy joka kuukauden 22. päivä Ilves.com-sivustolla. Sarjaan voivat myös kannattajat lähettää kysymyksiään etukäteen.

– Ohjelman kautta kannattajamme pääsevät tutustumaan nuoriin nouseviin pelaajiimme myös kaukalon ulkopuolella. Lisäksi kuvaukset antavat pelaajille hyvää kokemusta siitä, miten esiintyä mahdollisimman luontevasti kameran edessä, kertoo Ilves-Hockey Oy:n myyntipäällikkö Jussi Kankaanpää.

– Lisäämme sarjan avulla myös sosiaalisen median kanaviemme interaktiivisuutta. Facebook, Twitter ja Instagram tarjoavat kannattajillemme alustat, joiden kautta he voivat esittää suosikkipelaajalleen mieltään askarruttavia kysymyksiä, hehkuttaa Kankaanpää.

Hockey Drivers -autokoulu on tehnyt jo useamman vuoden ajan yhteistyötä Ilveksen kiekkojunioreiden kanssa. Täysipainoisen harjoittelun, koulunkäynnin ja autokoulun yhteensovittaminen ei ole aina kovin yksinkertaista. Siksi on ensiarvoisen tärkeää suunnitella ajo-opetus niin, että se hoituu sujuvasti.

– Uusi sarja on aivan loistava juttu, koska saamme tällä tapaa kerrottua autojemme Ilves-teippausten tarinan luontevasti. Teemme työtämme todella isolla Ilves-sydämellä, jatkaa Hockey Driversin liikenneopettaja Teemu Lahti.

– Itse asiassa jokainen alkavan kauden uusi Ilves-kasvatti on saanut ajo-opetuksensa meillä. Kuten kotisivullamme lupaamme: ”Sinun ei tarvitse tulla meille, me tulemme jäähallille”.

Ilveksen autossa -sarjan ensimmäisessä jaksossa kuskin paikalle hyppää hyökkääjä Ville ”Mese” Meskanen. Ohjelmassa selviää kuka on ”Mesen” kautta aikojen pahin vastustaja ja mitkä ovat nuoren miehen ajatukset tulevan kauden alla. Historian ensimmäinen Ilveksen autossa -jakso julkaistaan tiistaina 22.8. Ilves.comissa.

Ilves kaatoi HPK:n Hakametsässä
Ilveksen autossa: Ville Meskanen
UUTISET