1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Ilveksen ja KOOVEE:n yhteistyösopimukseen jatkovuosia

Ilveksen ja KOOVEE:n yhteistyösopimukseen jatkovuosia

Ilves Hockey Oy

Ilves-Hockey Oy ja KOOVEE Hockey Oy jatkavat kolme vuotta sitten alkanutta yhteistyötään. Tamperelaisseurojen uusi yhteistyösopimus kattaa myös kaudet 2022–2024 ja sisältää Ilveksen option kaudesta 2024–2025.

Kesällä 2018 alkanut Ilveksen ja KOOVEE:n välinen yhteistyö on mahdollistanut seuroille tehokkaan pelaajaseurannan ja kauden aikaisen pelaajaliikenteen Liigan ja Mestiksen välillä, mikä on palvellut molempia organisaatioita erinomaisesti.

– On fantastinen asia, että saimme sovittua KOOVEE:n kanssa jatkosopimuksesta ja Mestis-yhteistyöstä. Meillä on seuraavina vuosinakin ainutlaatuinen mahdollisuus kehittää ja kontrolloida nuorten sopimuspelaajiemme harjoitusarkea ja yleistä kehittymistä kohti vakituista Liiga-pelaajaa Tampereella ja Mestiksessä, kommentoi Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela.

– Organisaationa arvostamme KOOVEE-yhteistyön erittäin korkealle ja uskomme, että nuoret tulevaisuuden huippupelaajat näkevät pelaajapolkumme erittäin kiinnostavana vaihtoehtona jatkossakin. Useat Ilveksen viime vuosien Liiga-pelaajat ovat esiintyneet jossain vaiheessa uraansa KOOVEE:n riveissä Mestiksessä. Osa heistä on jo siirtynyt eteenpäinkin urallaan, mutta KOOVEE on ollut isossa roolissa muun muassa Roby Järventien, Miro Nallin, Eetu Päkkilän, Eetu Mäkiniemen ja Santeri Hatakan kehittymisessä, toteaa Koskela.

KOOVEE Hockey Oy:n toimitusjohtaja Pekka Hemmilä on myös mielissään hyvin toimineen yhteistyön jatkumisesta.

– Olemme erittäin iloisia ja ylpeitä siitä, että saamme jatkossakin olla mukana Ilveksen kanssa kehittämässä organisaatiomme arkea Mestis-tasolla sekä Ilveksen sopimuspelaajia kohti isompia sarjoja. Yhteistyö Ilveksen kanssa on ollut erittäin hedelmällistä jo vuosien ajan. Yhteistyösopimuksen jatkaminen mahdollistaa ennen kaikkea pelaajille loistavan mahdollisuuden Tampereella kehittymiseen, sanoo Hemmilä.

Ilvekselle tappio Lahdessa
Ilveksen kapteenisto kaudella 2021-22
UUTISET