1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Ilveksen nuorten kilpajoukkueiden valmennus kaudella 2024–2025

Ilveksen nuorten kilpajoukkueiden valmennus kaudella 2024–2025

Ilves-Hockey Oy

Keväästä 2022 lähtien Ilveksen kehitysvalmentajana ja jääkiekkolehtorina toiminut Mika Marttila jatkaa tehtävässään, jossa hän toimii seuran poikien U20-, U18- ja U16-joukkueiden valmentajien esimiehenä. Ilveksen U20-joukkueen uudeksi päävalmentajaksi on nimitetty Joni Töykkälä.

Ilveksen U20-joukkueen päävalmentajaksi siirtyvä Joni Töykkälä on toiminut seitsemän kauden ajan päävalmentajana HIFK:n juniorijoukkueissa ja kolme viimeisintä kautta seuran U20-joukkueessa.

– Jonille on kertynyt jo pitkä ura juniorivalmennuksen parissa, ja hän on tullut tunnetuksi hyvänä nuorten pelaajien kehittäjänä. Hän omaa myös yli 600 Liiga-ottelun pelaajakokemuksen, josta hän pystyy jakamaan oppejaan ja kokemuksiaan nuorten pelaajiemme kehityksen tukemiseksi, sanoo Mika Marttila.

Töykkälän johtamassa Ilveksen U20-joukkueen valmennusryhmässä toimivat myös seuran U18-joukkueen päävalmentajan roolista U20-apuvalmentajaksi siirtyvä Antti Kangasniemi sekä maalivahtivalmentajana ja joukkueenjohtajana jatkava Roope Antila.

Ilveksen U18-joukkueen päävalmentajaksi siirtyy kaksi kautta U16-joukkueen päävalmentajana toiminut Samuli Simula.

U16-joukkueen päävalmentajan tehtävään on valittu Aleksi Peltonen, joka on toiminut tällä kaudella Ilveksen U15-nuorten päävalmentajana.

Ilvekselle paikallistrillerin voitto Tapparasta
Ilveksen runkosarja päättyy Turussa
UUTISET