1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Ilveksen playoffs-kausikortit myynnissä!

Ilveksen playoffs-kausikortit myynnissä!

Ilves-Hockey Oy

Kausikorttihinnasto ja varauslomake


Suorasta puolivälieräpaikasta taistelevan Ilveksen playoffs-kausikortit ovat nyt myynnissä. Kausikortin hankkimalla varmistat oman paikkasi kevään huipentaviin ratkaisupeleihin, vältät lippujonot sekä säästät aikaa ja rahaa verrattuna ottelukohtaisten lippujen hankkimiseen.

Playoffs-kausikortin voit hankkia Ticketmasterin palvelun tai Ilves.comin varauslomakkeen kautta ja seisomakausikortin myös Ilves-Kaupan verkkokaupasta. Palveluissa maksutapoina käyvät verkkopankit, yleisimmät luottokortit sekä Ilves-Hockey Oy:n toimistolla maksettaessa myös Mash-maksupalvelu.

Mikäli tilaajalla on ollut kausikortti runkosarjan otteluihin, hänelle ei toimiteta uutta korttia, vaan runkosarjan kortti aktivoidaan voimaan pudotuspeleihin. Irtolippukausikortin haltijoille toimitamme uuden kortin playoffseihin.

Runkosarjan kausikorttilaiset voivat varata nykyiset katsomopaikkansa pudotuspeleihinkin viimeistään torstaina 14.3. Varaamattomat katsomopaikat vapautetaan tämän jälkeen yleiseen myyntiin.

Sitoutumalla tilaamaan ensi kauden kausikortin voi varata myös playoffs-kortin, vaikka kuluvalla kaudella ei runkosarjan kausikorttia omaisikaan. Pelaamatta jääneet playoffs-ottelut hyvitetään kauden 2019-2020 kausikortin hinnasta.

Ota yhteyttä toimistolle: ilves@ilves.com | (03) 225 9400


Kausikorttihinnasto ja varauslomake

Ilves kaatui taistellen Helsingissä
Henkilökuvassa Joona Ikonen: Lumipyryn läpi Ilveksen eturiviin
UUTISET