1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Ilves.com-sivusto uudistui – yhteisöllisyys ja käytettävyys korostuvat

Ilves.com-sivusto uudistui – yhteisöllisyys ja käytettävyys korostuvat

Ilves-Hockey Oy

Ilves.com-jääkiekkosivusto on uudistunut. Ulkoasultaan seuran muun materiaalin kanssa yhtenevältä sivustolta löytyvät nyt entistä selkeämmin tuoreet uutiset, pelaajatilastot ja haastattelut. Käytettävyyteen on kiinnitetty huomiota, ja mm. ottelulippujen ostaminen on jatkossa yksinkertaisempaa. Myös omalla alustallaan toimivan Ilves-kaupan kannattajatuotteet ovat jatkossa entistä näkyvämmin esillä.

Yhteisöllisyyttä sivustouudistuksessa on korostettu tuomalla eri kannattaja- ja taustaryhmät paremmin esille omilla alasivuillaan. Myös yrityskumppanit ja seuran muut yhteistyötahot löytyvät uudistuksen jälkeen paremmin omina selkeinä kokonaisuuksinaan. Omana osionaan on kesällä avattu historiasivusto, johon on koottu seuran pitkä ja perinteikäs kiekkotaival digitaaliseen muotoon.

– Yksi tärkeimmistä asioista uudistuksessa on ulkoasun yhteneväisyys. Luet sitten Ilveksen myyntiesitettä tai selaat verkkosivua, niin kaikki ovat ulkoasullisesti samassa linjassa, kertoo sivuston web-designer Jere Grönholm.

– Ilveksen uudistuminen tapahtuu asteittain. Yksi näkyvimmistä asioista on Ilves.com-sivuston uusi ilme ja sisältö. Tarkoitus on jatkossa tuoda erilaiset myyntituotteemme ja yhteistyökumppanimme paremmin esille. Myös lippujen hankkiminen on pyritty tekemään mahdollisimman helpoksi, kertoo Ilves-Hockey Oy:n markkinointijohtaja Jukka Hirsimäki.

Ässät jätti Ilveksen nollille Hakametsässä
Ilves-tähdet koristavat uusia smoothie-pulloja
UUTISET