1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Ilves-Hockey Oy hakee vahvistusta joukkoihinsa

Ilves-Hockey Oy hakee vahvistusta joukkoihinsa

Ilves-Hockey Oy

Ilves-Hockey Oy:n organisaatiossa on avoinna mielenkiintoiset tehtävät:

Myyntipäällikkö yritysmyyntiin

Ilves-Hockey Oy on yksi Suomen suurimpia urheilutapahtumien järjestäjiä, jonka matkassa mukana on yli tuhat yhteistyöyritystä. Yritysmyynti on näin ollen yksi toimintamme keskeisistä kulmakivistä. Haemme nyt yritysmyynnin ammattilaista liittymään joukkoomme.

Myyntipäällikön työssä keskeisin tavoite on b2b-myynnin ja asiakkuuksien kasvu. Olet mukana luomassa kasvua, sekä kehittämässä nykyisiä yritysmyynnin tuotteita yhdessä myyntitiimimme kanssa. Saat hoidettavaksi olemassa olevia asiakkuuksiamme ja etsit aktiivisesti uusia. Käytössäsi on kattava CRM -järjestelmä, josta saat tukea myyntiin ja asiakaskantasi kasvattamiseen. Kauden aikaiset ottelutapahtumat luovat hyvän mahdollisuuden asiakkuuksien hoitoon ja niiden kehittämiseen.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään liittyen, lisätietoja antaa myyntijohtaja Timo Lehtinen, puh. 050 381 7346 (ti 5.12. klo 13-16, to 7.12. klo 10-12 ja la 9.12 klo 13-15).

Katso koko työpaikkailmoitus ja hae tehtävään tästä.

Digimarkkinoinnin ammattilainen osaksi markkinointitiimiä

Yhtiömme panostaa jatkuvasti lisää dataohjattuun markkinointiin, minkä vuoksi etsimme vakituiseen työtehtävään digitaalisen markkinoinnin, viestinnän ja myynnin osaajaa suunnittelemaan ja operoimaan Ilves-Hockey Oy:n digitaalisia palveluita.

Tässä toimessa hyödynnät vahvaa asiakasrekisteriämme, mihin tulosvastuullinen viestintäsi kohdistuu. Olet innovatiivinen viestijä, joka luo puhuttelevaa ja kohdennettua markkinoinnillista sisältöä erilasille kohderyhmille. Toimit osana markkinointitiimiä jatkokehittämässä verkkonäkyvyyttämme monikanavaisessa ympäristössä, vastaten runsaan markkinointiviestintämme kaupallistamisesta. Tulet olemaan mukana myyntiprosessimme kehittämisessä sekä tukemassa Ilves-Kaupan kasvavan malliston verkkomyyntiä.

Tehtävässä et tarvitse niinkään alaamme kuuluvaa kiekkotietämystä vaan ennen kaikkea osaamista asiakasdatan ja digitaalisten palveluiden hyödyntämisessä kaupallisiin tarkoituksiin. Pääset luonnollisesti seuraamaan läheltä kanssamme päätuotteemme tunteita herättävää vauhdikasta viihdettä, jonka pohjalle toimintamme rakentuu.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään liittyen, lisätietoja antaa asiakkuus- ja kehitysjohtaja Mikko Mattila, puh. 0400 428121 (to 7.12. klo 13-15, pe 8.12. klo 9-11 ja su 10.12 klo 13-15).

Katso koko työpaikkailmoitus ja hae tehtävään tästä.

Hakuprosessista vastaa Go On ja siihen liittyviä lisätietoja antaa Lauri Pelkonen, lauri.pelkonen@go-on.fi, puh. 040 570 0089. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten valitut henkilöt tulevat työllistymään suoraan Ilves-Hockey Oy:n vakituiseen työsuhteeseen.

Cyber Mondayn sähköiset tarjoukset ovat pian saatavilla
Ilveksen ja Pispala Clothingin yhteistyömallisto yhdistää paikallisen muotoilun, taiteen ja kannattajakulttuurin
UUTISET