1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Ilveksen ja Pispala Clothingin yhteistyömallisto yhdistää paikallisen muotoilun, taiteen ja kannattajakulttuurin

Ilveksen ja Pispala Clothingin yhteistyömallisto yhdistää paikallisen muotoilun, taiteen ja kannattajakulttuurin

Ilves-Hockey Oy

Ilves-Hockey Oy ja taidemuotibrändi Pispala Clothing ovat lanseeraaneet paikallisen yhteistyön 12 tuotteen kokonaisuudella sisältäen vaatteita, asusteita, koruja ja muita pientuotteita.

Tampereella asuvan sarjakuva- ja musiikkitaiteilija Ville Pirisen ideoima ja kuvittama ainutlaatuinen tuotekokonaisuus tuo Ilves-Kauppaan muodikkaan premium-tuotesarjan rikastuttamaan entisestään Ilves-kannattajien elämystä. Malliston on suunnitellut Muodin huipulle -ohjelmasta tuttu muotisuunnittelija Lauri Järvinen.

– Yhteistyö Pispala Clothingin kanssa merkitsee meille mahdollisuutta kertoa Ilveksen tarinaa jälleen uudella tavalla. Paikallisuus, laatu ja viimeiseen piirtoon mietitty design ovat luoneet mielestämme todella onnistuneen kokonaisuuden, jollaista ei ole kannattajatuotemyynnissä aiemmin Suomessa nähty, kertoo Ilves-Kaupan myymäläpäällikkö Iida Laakso.

Yhteistyö syntyi kahden rohkean ja merkityksellisen tamperelaisen toimijan kohtaamisesta ja keskinäisestä arvostuksesta. Rajaton rakkaus paikallisuuteen, yhteisöllisyyteen ja luovuuteen yhdisti toimijat jo alkumetreillä.

– Halusimme luoda yhdessä jotain yllättävää, kaikkien yleisöjä kunnioittavaa ja yhdistävää. Pirisen henkiin herättämässä Ilves-Elvis hahmossa on suurta potentiaalia myös pidemmälle seikkailulle. Tampereella on erityisen vahva skene taiteen, muotoilun, musiikin ja urheilun muodossa. Tässä projektissa onnistuimme yhdistämään luonnollisesti ne kaikki, kuvailee Pispala Clothingin toimitusjohtaja Onni Ikonen.

Maanantaina 27.11. julkaistu mallisto on saatavilla Ilves-Kauppa Nokia Arenalta, Ilveksen verkkokaupasta sekä Pispala Clothingin kivijalkamyymälästä.

Pispala Clothing on vuonna 2021 perustettu tamperelainen taidemuotibrändi. Brändi toimii muodin ja taiteen risteyksessä yhdistämällä nykytaidetta sukupuolineutraaliin arkipukeutumiseen merkityksellisellä tavalla nostamalla toiminnallaan esiin mielenkiintoisia taiteilijoita ja tuottamalla heille taloudellista hyötyä. Pispalan aiempi mallisto julkaistiin kesällä yhteistyössä Nykytaiteen museo Kiasman kanssa.

Lisätiedot:

Ilves-Hockey Oy:
Iida Laakso, myymäläpäällikkö Ilves-Kauppa, iida.laakso@ilves.com, 044 762 1322

Pispala Clothing Oy:
Onni Ikonen, toimitusjohtaja Pispala Clothing, onni@pispalaclothing.com, 040 745 1411

Ilves-Hockey Oy hakee vahvistusta joukkoihinsa
Viikon ensimmäisessä taistossa vastassa JYP
UUTISET