1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Ilves Hockey vahvistaa organisaatiotaan uusilla toimenkuvilla

Ilves Hockey vahvistaa organisaatiotaan uusilla toimenkuvilla

Ilves Hockey Oy

Ilves-Hockey Oy vahvistaa organisaatiotaan uusilla tehtävillä vauhdittamaan yrityksen palvelukehitystä.

Jere Grönholm on nimetty digitaalisten palveluiden kehityspäälliköksi. Hän vastaa Ilves-Hockey Oy:n myynnin ja markkinoinnin käytössä olevan teknologian hallinnasta sekä kehittämisestä. Grönholm on tehnyt jo aiemmin useita vuosia Ilveksen kanssa töitä alihankintasuhteessa.

– Olen hyvin innostunut tästä uudesta tehtävästä, jonka keskiössä on uusien palveluiden rakentaminen ja asiakaskokemuksen rikastuttaminen digitaalisesti. Yhtiön vahva strateginen suuntaus digitaalisuuden lisäämiseen luo pohjaa pitkäjänteiselle kehitystyölle, kommentoi Jere Grönholm.

Antti Tuomisto siirtyy samoin täysipäiväiseksi Ilves-Hockey Oy:n palvelukseen graafikon tehtävään. Hän vastaa yhtiön visuaalisen ilmeen kehittämisestä ja graafisesta tuotannosta, sekä vastaa myös sosiaalisen median tilien hallinnasta ja sisällöntuotannon ohjauksesta.

– Ilveksen brändimielikuvan jatkuva positiivinen kehittyminen on yksi päätavoitteistani mihin graafikon työni heijastuvat. Uusi monitoimiareena ja seuran strategiset tavoitteet saavat minun tuntemaan olevani nyt intohimojeni ytimessä, iloitsee Antti Tuomisto.

Ilves pyrkii jatkossa tarjoamaan entistäkin parempaa palvelua sekä sisältöjä digitaalisessa kanavassa.

– Jere ja Antti omaavat pitkän, menestyksekkään yhteistyötaustan yrityksemme osa-aikaisina alihankkijoina. Heidän siirtymisensä Ilvekseen täysipäiväisiksi työntekijöiksi on luontevaa jatkoa strategiamme toteutuspolulla. Toivotan Antin ja Jeren lämpimästi tervetulleeksi yrityksemme palvelukseen, toteaa toimitusjohtaja Risto Jalo.

Torstain Ilves-HIFK-ottelun liput nyt myynnissä!
Ilvekselle tappio voittolaukauksissa HIFK:a vastaan
UUTISET