Miia Kahila
Ilves TO 2.11. klo 18:30 Kärpät

Tämän viikon ainoa kotiottelu pelataan Nokia Arenalla  2. marraskuuta, kun Ilveksen Halloween teema-ottelun vastustajaksi saadaan Oulun Kärpät. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa tällä kaudella kerran. Tuolloin Ilves vieraili Oulussa ja pihisti Kärpiltä mukaansa kolme pistettä lukemin 3-6.

Oulun Kärppien otteluviikko alkoi eilen keskiviikkona Hämeenlinnassa. HPK – Kärpät päättyi oululaisten voittoon lukemin 1-4. Tasaisesti otteitaan kauden edetessä parantanut Kärpät ovat nyt sarjataulukossa sijalla 3. ja kasassa heillä on yhteensä 31 pistettä.

Myös Ilveksellä oli vierasottelu keskiviikkona Kuopiossa, kun vastustajana kohdattiin KalPa. Ottelu päättyi Ilveksen voittoon lukemin 1-2. Tähän mennessä Ilves on kerännyt 38 pistettä ja sarjataulukossa se oikeuttaa sijaan numero 2. Ilveksellä on myös kaksi pelattua ottelua enemmän kuin Kärpillä.

Torstain Halloween teema-ottelu Ilves – Kärpät alkaa klo 18:30. Ennakkotunnelmat illan otteluun tarjoaa Ilves Live alkaen klo 15:00 osoitteessa Ilves.com/plus

Osta ottelulippu


Areenan ovet aukeavat klo 17:00. Saavuthan ajoissa paikan päälle ruuhkan välttämiseksi.

Ottelulipulla kuljet Nyssellä veloituksetta, matkustusoikeus alkaa kolme tuntia ennen ottelun alkua ja päättyy viisi tuntia ottelun aloitusajankohdan jälkeen. Katso Nysse-vyöhykkeet.

Areenan aulassa:

  • DJ soittaa musiikkia tapahtuman alusta lähtien.
  • Casino Taproomissa on Happy Hour klo 17:00-18:00 välisenä aikana.
  • Ennen ottelua aulassa Ilves Pregame-ohjelmaa ja Ilveksen avausmaaliveikkausta.
  • Metkunen loihtii keltavihreät kasvomaalaukset ennen ottelua.
  • Ilves-Kaupan paitapaino toimii aulassa ennen ottelua ja erätauoilla.
  • Ipa-maskotti on tavattavissa aulassa ennen peliä.

Alkushow alkaa kello 18:15. Ensimmäisellä erätauolla nähdään Leaders Leaguen tanssiesitys. Toisella erätauolla on luvassa Talotohtori 2.0 -polkuautokisa. Ottelutapahtumassa on mahdollisuus osallistua Tampereen Ilves -sovelluksella mobiilipeleihin, jossa on palkintoina Ilves-pelaajan maila, Broor-lahjakortti ja Ilves-tuotteita.

Areenan 3. kerroksesta Ilves-kaupan vierestä löytyy otteluisäntä Pihlajalinnan ständi, jossa mahdollisuus mm. verenpaineen ja voimanmittaukseen.

Ottelun päätyttyä aulan valtaa Ilves Aftergame. Luvassa on mm. Ilves-pelaajan haastattelu aulan lavalla ja ottelun avausmaaliveikkauksen voittajan palkitseminen.

Kuopiosta tärkeä vierasvoitto
Les Lancaster CHL:n runkosarjan tähdistökentälliseen
UUTISET