1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Ilves-Kaupan joulumyyntiin uusia tuotteita päivittäin

Ilves-Kaupan joulumyyntiin uusia tuotteita päivittäin

Ilves-Hockey Oy

Ilves-Kaupan perinteinen joulumyynti käynnistyi maanantaina Ilves-Hockey Oy:n vanhalla toimistolla, osoitteessa Takojankatu 11. Ennen joulua myymälä on avoinna 11.-14.12. sekä 18.-22.12. klo 13.00-19.00.

Tuttujen kannattajatuotteiden lisäksi tarjolla on päivittäin myyntiin tulevia uusia tuotteita. Keskiviikosta alkaen valikoimasta löytyy muun muassa kaksi uutta Ilves-collegepaitamallia aikuisille ja lapsille, paljon kysytty lasten potkupuku sekä Ilves-tyynyliinoja.

– Joulukauppa on käynyt vilkkaana. Suosituimpia tuotteita ovat tänä vuonna olleet hupparit, pipot ja pyyhkeet sekä yksi uutuuksistamme, Ilves-kahvi. Pelaajavierailut ovat olleet iloinen yllätys asiakkaille, osa tullut paikalle juuri niiden vuoksi, kertoo Ilves-Kaupan tuotevastaava Satu Laakso.

Ilves-Kaupan joulumyyntitapahtumassa on tarjolla myös glögiä, kahvia ja piparkakkuja. Liigajoukkueen pelaajia vierailee Takojankadulla 11.-14.12. ja 18.-20.12. klo 17.00-18.00. Pelaajavierailuista löytyy tarkempaa tietoa seuran somekanavista.

HUOM! 18.12. klo 15.00 mennessä tehdyt Ilves-Kaupan verkkokauppatilaukset toimitetaan perille ennen joulua. Myöhemmin tulleiden tilausten toimitusta ennen joulua emme voi taata.

Tärkeät pisteet jaossa Hämeenlinnassa
Tasainen taisto päättyi Ilveksen voittoon
UUTISET