Uutinen

Ilves-Kaupan joulumyyntiin uusia tuotteita päivittäin

Ilves-Hockey Oy
Timo Koistinen

Ilves-Kaupan perinteinen joulumyynti käynnistyi maanantaina Ilves-Hockey Oy:n vanhalla toimistolla, osoitteessa Takojankatu 11. Ennen joulua myymälä on avoinna 11.-14.12. sekä 18.-22.12. klo 13.00-19.00.

Tuttujen kannattajatuotteiden lisäksi tarjolla on päivittäin myyntiin tulevia uusia tuotteita. Keskiviikosta alkaen valikoimasta löytyy muun muassa kaksi uutta Ilves-collegepaitamallia aikuisille ja lapsille, paljon kysytty lasten potkupuku sekä Ilves-tyynyliinoja.

– Joulukauppa on käynyt vilkkaana. Suosituimpia tuotteita ovat tänä vuonna olleet hupparit, pipot ja pyyhkeet sekä yksi uutuuksistamme, Ilves-kahvi. Pelaajavierailut ovat olleet iloinen yllätys asiakkaille, osa tullut paikalle juuri niiden vuoksi, kertoo Ilves-Kaupan tuotevastaava Satu Laakso.

Ilves-Kaupan joulumyyntitapahtumassa on tarjolla myös glögiä, kahvia ja piparkakkuja. Liigajoukkueen pelaajia vierailee Takojankadulla 11.-14.12. ja 18.-20.12. klo 17.00-18.00. Pelaajavierailuista löytyy tarkempaa tietoa seuran somekanavista.

HUOM! 18.12. klo 15.00 mennessä tehdyt Ilves-Kaupan verkkokauppatilaukset toimitetaan perille ennen joulua. Myöhemmin tulleiden tilausten toimitusta ennen joulua emme voi taata.


Ilveksen viimeinen ottelu ennen joulutaukoa pelataan Hakametsässä perjantaina 15.12. Vastassa on TPS. Tervetuloa!

TWITTER

Lisää aiheita

18.8.2022 / Uutinen

Harjoituskausi päätökseen tappiolla Kuopiossa

Ilves pelasi tänään viimeisen harjoitusottelunsa Kuopiossa. Kotijoukkue Kalpa johti avauserän maaleilla, mutta Jani Nymanin kaksi maalia veivät ottelun jatkoajalle. Kun jatkoajalla Ilveksen tekemä maali hylättiin...

LUE LISÄÄ


16.8.2022 / Uutinen

Ilves taisteli Tesomalla jatkoaikavoiton KooKoosta

Kiivastahtinen harjoitusottelu venyi jatkoerään, jossa Tesomalle vieraaksi saapuneet kouvolalaiset taipuivat 3-2-lukemin. Ilveksen illan maaleista vastasi Karri Aho, Joona Korhonen ja Joona Ikonen. Vauhdikas ensimmäinen erä...

LUE LISÄÄ


15.8.2022 / Uutinen

Liiga-kauden 2022–2023 otteluliput nyt myynnissä!

Liigan runkosarjan Ilveksen Nokia Arenalla pelattavien kotiotteluiden liput ovat nyt myynnissä. Runkosarja alkaa keskiviikkona 14.9. kotiottelulla Porin Ässiä vastaan. Ottelulippuja voi ostaa Lippupisteen verkkokaupan ja...

LUE LISÄÄ