1. Etusivu
  2. Otteluennakko
  3. Ilves lähtee ärsytettynä Pelicansin kimppuun

Ilves lähtee ärsytettynä Pelicansin kimppuun

Pelicans LA 9.12. klo 17:00 Ilves

Kauden neljän paikalliskamppailu miteltiin perjantaina Nokia Arenalla. Tappara nappasi Tampereen heruuuden nimiinsä ensimmäistä kertaa kuluvalla kaudella, kun loppulukemat kirjattiin Kirvesrintojen eduksi 5-3.

Ilves johti paikallisottelua 3-0 ensimmäisen erän puolen välin jälkeen Joona Ikosen kahdella ja Jani Nymanin yhdellä maalilla. Siihen Ilveksen maalitehtailu kuitenkin jäi, eikä Ilveksen kolmannen maalin jälkeen maalille vaihdettu Eetu Randelin suostunut enää antautumaan. Tappara puolestaan hivuttautui vähitellen rinnalle ja lopulta ohi.

Pelicans pelasi myös perjantaina. Kouvolassa nähtiin tiukka, voittolaukauskilpailuun edennyt kamppailu, jossa Pelicans jäi lopulta maaleitta. Ottelun ainoan maalin viimeisteli KooKoon Petter Emanuelsson voittolaukauskilpailun neljännessä parissa ja näin ylimääräinen piste kirjattiin KooKoon nimiin.

Ilveksen ja Pelicansin edellinen kamppailu pelattiin Nokia Arenalla syyskuussa. Pelicans haki tuosta ottelusta lopulta 3-1-vierasvoiton Aatu Jämsenin kahdella ja Jonas Enlundin yhdellä osumalla. Ilveksen maalista vastasi Petr Kodýtek.

SEURAA HEITÄ:
Šimon Stránský on päässyt Ilveksen paidassa hyvään vauhtiin ja pisteitä on syntynyt viimeisessä kuudessa pelissä viisi kappaletta. Taitava laitahyökkääjä tuo aina kentällä ollessaan vaaran elementin Ilveksen hyökkäyspelaamiseen. Puolustuspelaaminen omassa päädyssä on myös parantunut. Stránský on tällä hetkellä yksi Ilveksen parhaista pelaajista.

Ilvestäkin edustanut Antti Tyrväinen palasi kesken kauden Pelicansin kokoonpanoon. Röyhkeänä laitahyökkääjänä tunnettu Tyrväinen on kokemuksen myötä rauhoittunut ja ylilyönnit ovat jääneet pelaamisesta pois. Kouvolan ottelussa Tyrväinen oli istutettu nelosketjun sentteriksi. Syttyykö Tyrväinen entistä seuraansa vastaan ja pysyvätkö tunteet kurissa?

MISTÄ SEURATA:
Ottelu alkaa Isku Areenalla Lahdessa kello 17.00. MTV Urheilun suora lähetys alkaa kello 16.45. ILVES+ ottelulähetys lähtee liikkeelle kello 16.00. Teemana hyökkäyspelitaidot ja vieraita löytyy molemmista leireistä!

Tapparalle kauden ensimmäinen paikallisottelu-voitto
Ilves vei nimiinsä ylivoimamaalien iltamat Lahdessa
UUTISET