1. Etusivu
  2. Otteluennakko
  3. Ilves matkaa hyvässä vireessä Hämeenlinnaan

Ilves matkaa hyvässä vireessä Hämeenlinnaan

Mikko Aaltonen
HPK TO 30.11. klo 18:30 Ilves

Ilves kohtaa torstain ainoassa Liigaottelussa Hämeenlinna Pallokerhon. Ilves pääsee otteluun hyvässä vireessä, sillä joukkueen edellinen tappio kotoisessa Liigassa on kärsitty marraskuun alussa. Sen jälkeen tupsukorvat on voittanut kuusi pääsarjaottelua putkeen.

Ilves jatkoi voittoputkeaan JYPin kustannuksella tiistai-iltana, kun 100-vuotisjuhlistaan toipumassa ollut jyväskyläläisnippu kaatui hattutemppusankari Eemeli Suomen johdolla numeroin 5-1. HPK pelasi myös tiistaina ja haki kenties kauden parhaalla esityksellään voiton Turusta lukemin 4-1. Otteitaan viime aikoina parantanut HPK iski neljästä maalistaan kolme ylivoimalla. Ilves on koko sarjan toiseksi paras ylivoimajoukkue, joten erikoistilanteet ovat ennakkoon ajateltuna suuressa roolissa torstaina.

Ilves ja HPK kohtasivat alkukaudesta jo kertaalleen Nokia Arenassa. Syyskuun puolivälissä pelatussa maali-iloittelussa Ilves oli parempi maalein 6-3. Ville Meskanen iski tuossa ottelussa kaksi maalia. Kaksi tehopistettä kirjauttivat Ilvekselle myös Oula Palve, Jani Nyman, Arttu Pelli ja Otto Latvala. HPK:n maaleista vastasivat Danick Martel kahdesti ja ex-Ilves Aleksi Mustonen kertaalleen.

Ilves lähtee otteluun sarjan piikkipaikalta. HPK on sarjassa pudotuspelisijojen ulkopuolella.

SEURAA HEITÄ:
Eemeli Suomi on Liigakaukaloiden kuumin pelaaja tällä hetkellä. Kuuden pelin pisteputkensa aikana Suomi on tehnyt viisi maalia ja syöttänyt seitsemän osumaa. Ilveksen kultakypärä on väkivahva vääntäjä laita- ja maalineduskamppailuissa. Kenties jopa tämän Liigan vahvin omassa roolissaan. Eemeli Suomi, jos joku on tällä hetkellä pelaaja, jota Liigassa kannattaa seurata!

HPK:sta löytyy useampia Ilves-taustaisia pelaajia, joista kultakypärä Teemu Rautiainen on ollut alkaneella kaudella joukkueensa kirkkain timantti. Vaisun alkukauden jälkeen ”Radu” on kirjannut tililleen 17 pistettä ja oli yksi avainpelaajista tiistaisessa TPS-voitossa. 178 runkosarjatehopistettä Ilvekselle iskenyt Rautiainen haluaa varmasti näyttää osaamisensa kotiyleisölleen vanhaa seuraansa vastaan.

MISTÄ SEURATA:
Ottelu alkaa Pohjantähti Areenalla Hämeenlinnan Rinkelinmäellä kello 18.30. MTV Urheilun suora lähetys alkaa kello 18.00. ILVES+ ottelulähetys käynnistyy kello 17.00. Teemana puhumme pelaajien rooleista ja roolituksista. Ilves-haastateltavien lisäksi lähetyksessä vierailevat HPK:n toimitusjohtaja Kaj Källarsson ja jääkiekkojohtaja Erkki Rajamäki, joilta molemmilta löytyy myös Ilves-taustaa.

Ilvekselle kolme pistettä – Eemeli Suomelle hattutemppu
Tiukan kamppailun pisteet Ilvekselle Rinkelinmäeltä
UUTISET